ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Εβελίνα Παπούλια: ''Διαστρέβλωσαν τα λόγια μου, δεν είναι ώρα να αναζητούνται τρόποι να ανέβουν οι τηλεθεάσεις''

Η Εβελίνα Παπούλια θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το θέμα κάνοντας μία ανάρτηση στο Instagram.

newsroom must

Κεντρικό θέμα στo «Πρωινό» του ANT1 με τη Φαίη Σκορδά ήταν οι καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και όσα ακολούθησαν. Κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή της Εβελίνας Παπούλια, όπου η ηθοποιός τοποθετήθηκε επί του θέματος.

«Ξέρω και τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο είναι σαν να αναιρώ αυτό που είπε η Ζέτα, αν πω κάτι για τη Ζέτα θα αναιρέσω αυτό που έχει πει ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή κάτι πολύ προσωπικό. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω να πω ότι μου έχει συμβεί κάτι. Επίσης, στη ζωή μου και σε όλη μου την καριέρα δεν θεωρώ ότι μου έχει συμβεί κάτι που θα μπορούσα να αναφέρω. Τα θεωρώ κακές στιγμές. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια. Θα το πάω λίγο πιο πίσω, γιατί εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά. Ήμουν χορεύτρια με μια πολύ σκληρή δασκάλα και ήμασταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας», ανέφερε στην εκπομπή της.

Η Εβελίνα Παπούλια μετά την ένταση που επικράτησε στην εκπομπή το Πρωινό το πρωί της Τετάρτης με τη Φαίη Σκορδά να "κόβει" τις δηλώσεις της που είχε κάνει η ίδια για την συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη προς την Ζέτα Δούκα και αφού επενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή χωρίς να καταφέρει να πει όσα ήθελε, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της για το θέμα κάνοντας μία ανάρτηση στο Instagram.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή! Επουδενί δεν επικροτώ τη σωματική και λεκτική βία από όποιον και αν προέρχεται και σε οποιονδήποτε χώρο !! Δεν πήρα θέση για δυο ανθρώπους που γνωρίζω και έχω συνεργαστεί μαζί τους άριστα, για ένα γεγονός που δεν ήμουν μπροστά και μου ήταν εντελώς άγνωστο! Αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι εγκρίνω από τον οποιονδήποτε τέτοια συμπεριφορά! Δεν είναι η ώρα για να αναζητούνται τρόποι για να ανέβουν οι τηλεθεάσεις παρερμηνεύοντας δηλώσεις και τοποθετήσεις. Είναι η ώρα που η όποια μορφή βίας από όποιον και αν προέρχεται πρέπει να ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ!!.», έγραψε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση