ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Εβελίνα Παπούλια:«Είμαι ανοιχτή σε προτάσεις»

Η νέα τηλεοπτική σεζόν βρήκε την αγαπημένη ηθοποιό Εβελίνα Παπούλια να πρωταγωνιστεί στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Alpha, «Τατουάζ». Η τηλεοπτική Βέρα ανοίγει τα χαρτιά της και μας μίλα για τις εξελίξεις στη σειρά και μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις και τα σχέδιά της για τη νέα χρονιά.

Πώς ήταν το 2017 για σένα; Τι γεύση σού άφησε;
Υπήρχαν όμορφες στιγμές αλλά και δύσκολες, μπορώ να πω. Η χρονιά που φεύγει με έβαλε σε ένα άλλο, καινούργιο μονοπάτι και το αποτέλεσμα της διαδρομής θα φανεί εν καιρώ και είναι κάτι που περιμένω.

Φέτος σε βλέπουμε στο «Τατουάζ». Τι σε έκανε να πεις «ναι» σε αυτή τη σειρά;

Από την αρχή μου άρεσε η ιδέα πίσω από το σενάριο. Όταν κάναμε και το πιλοτικό επεισόδιο εκεί κατάλαβα πως είχαμε μια πολύ καλή δουλειά στα χέρια μας. Φυσικά, σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι με τη Βάνα, τον Ανδρέα και τον Κούλλη είχαμε μια υπέροχη συνεργασία στο «Μπρούσκο» επί τέσσερα χρόνια κι έτσι γνώριζα από πριν πολύ καλά την ποιότητα της δουλειά τους.

Μίλησέ μας για τον ρόλο σου, την Βέρα.

Η Βέρα είναι ένας άνθρωπος ήρεμος, γλυκός και δίκαιος. Ξέρει τι θέλει και ξέρει και ποτέ πρέπει να αποχωρήσει από μια κατάσταση. Είναι δοτική με όσους αγαπά και εκτιμάει όλα όσα τής δίνονται. Είναι αυτό που λέμε «καλός άνθρωπος».

Τι θα δούμε στη συνέχεια; Μπορείς να μας αποκαλύψεις κάτι;
Προς το παρόν, δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα για τη συνέχεια της σειράς. Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι πως η στάση της Βέρας θα κάνει τον Θεοχάρη να σκεφτεί.

Τι διαφορετικό έχει το «Τατουάζ» από τις προηγούμενες δουλειές σου;
Δεν μπορώ να αναφέρω συγκεκριμένα κάποιο στοιχείο, επειδή έχω καταπιαστεί με πολλά και διαφορετικά πράγματα μέχρι στιγμής στην καριέρα μου. Σε αυτό, όμως, που θα μπορούσα να εστιάσω είναι ότι αυτός ο ρόλος είναι αρκετά διαφορετικός, συγκριτικά με άλλους ρόλους που έχω υποδυθεί στο παρελθόν.

Περιμέναμε να σε δούμε στο «So you think you can dance», αλλά τελικά δεν είσαι στην επιτροπή! Σου έγινε πρόταση;

Μου είχε γίνει πρόταση για το «So you think you can dance», ωστόσο δεν τα κατάφερα να είμαι στο συγκεκριμένο show, λόγω βεβαρημένου προγράμματος.

Είσαι ανοιχτή σε προτάσεις που αφορούν στην τηλεόραση πέραν της υποκριτικής; Θα σε ενδιέφερε να συμμετάσχεις σε κάποιο σόου;
Γενικά, είμαι ανοιχτή σε προτάσεις στη ζωή μου. Δεν απορρίπτω τίποτα εκ προοιμίου.

Θα έβλεπες τον εαυτό σου στη θέση της παρουσίασης;
Εξαρτάται από το πρόγραμμα που θα παρουσιάζα φυσικά.
Έχεις ζήσει τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης! Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα στην τηλεόραση σήμερα;
Δεν συγκρίνω το τηλεοπτικό παρελθόν που έχουμε ζήσει κάποιοι ηθοποιοί. Παρολ’ αυτά, μετά την μεγάλη πτώση της τηλεόρασης, σήμερα είμαστε σε καλύτερη μοίρα, συγκριτικά με 4 χρόνια πριν και αυτό είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο.

Σε ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης;
Δεν αγωνιώ για τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν με ενδιαφέρουν κιόλας.

Ποια η σχέση σου με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;
Μέτρια θα έλεγα πως είναι η σχέση μας. Σε πολλές περιόδους της ζωής μου ίσως και ανύπαρκτη ενώ σε άλλες φάσεις τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα.

Τι άλλο κάνεις αυτό το διάστημα ;
Αυτό το διάστημα ασχολούμαι με πράγματα που γεμίζουν την ψυχή μου.

Τι σχέδια έχεις για το 2018;
Βιώνω μια περίοδο που δεν κάνω σχέδια γιατί τη νέα χρονιά, επειδή, ό,τι σχέδιο και αν έκανα, στο τέλος ανατράπηκε. Ας μπει το 2018 και βλέπουμε…

Τι θα ήθελες να αλλάξει το 2018;
Εγώ θα ήθελα να αλλάξω! Θα ήθελα να αποβάλω απ’ τη ζωή μου κάθε περιττό που μπορεί να με απασχολεί και να ασχοληθώ με την ουσία των πραγμάτων. Να βλέπω τα πράγματα ξεκάθαρα και ίσως έτσι να καταφέρω να βιώσω και πιο ξεκάθαρες καταστάσεις.

Η Εβελίνα Παπούλια γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 25 Μαρτίου 1971. Από 6 ετών παρακολουθούσε εντατικά μαθήματα χορού, ενώ το 1989 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακές σπουδές στον χορό. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα πρωταγωνίστησε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, αλλά και μιούζικαλ. Ο πιο γνωστός της ρόλος, είναι η Μαρίνα Κουντουράτου στην πολύ επιτυχημένη σειρά «Δύο ξένοι». Έχεις δύο γάμους στο ενεργητικό της και μια κόρη, την Αφροδίτη – Μαρία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση