ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Εβελίνα Παπούλια: Μεταμορφώνεται για το ρόλο της στο Victor / Victoria!

Ολική μεταμόρφωση για την Εβελίνα Παπούλια με αφορμή το μιούζικαλ Victor / Victoria (Βίκτορ Βικτόρια) που έρχεται το Φλεβάρη στο Θέατρο Πάνθεον. Στο πλευρό της ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γιάννης Στάνκογλου και η Θεοδώρα Τζήμου σε μια από τις πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές της φετινής χρονιάς. Μετά την επιτυχία του Nine, το θέατρο υποδέχεται ένα από τα πιο εντυπωσιακά μιούζικαλ.

Η ιστορία της πάμφτωχης σοπράνο Βικτόρια Γκραντ που μεταμφιέζεται σε ομοφυλόφιλο άντρα και θριαμβεύει στα μεγάλα κλαμπ του μεσοπολεμικού Παρισιού ως κόμης Βίκτορ Γκραζίσκι, θα ξετυλιχτεί με μια ιδιαίτερη αισθητική ματιά από τον νέο σκηνοθέτη Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

Στον κινηματογράφο έγινε διάσημο από την ερμηνεία της Τζούλι Άντριους κερδίζοντας μια υποψηφιότητα στα Βραβεία Τόνι και βασίστηκε στην ομώνυμη ταινία του 1982, ενώ στο ελληνικό κοινό μας συστήθηκε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη το 1983 με την ίδια, τον Βλάση Μπονάτσο και τον Ηλία Λογοθέτη.

Η υπόθεση

Στο Παρίσι του μεσοπολέμου, η Βικτόρια Γκραντ, μια σοπράνο με οικονομικά προβλήματα προκειμένου να βρει δουλειά ως τραγουδίστρια, αναγκάζεται να μεταμορφωθεί σε άνδρα, ύστερα από υπόδειξη του ιμπρεσάριου Τόντι. Σύντομα θα γίνει διάσημη ως Βίκτορ, μέχρι τη στιγμή που ο έρωτας θα μπει στη ζωή της με το πρόσωπο ενός Αμερικανού γκάνγκστερ.

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X