ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Εβελίνα Παπούλια: Τι λέει για το «Μπρούσκο»;

Το comeback της στην μικρή οθόνη έκανε η Εβελίνα Παπούλια, μέσα από τη σειρά «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. «Περνάω καλά με όλη την ομάδα και τους εκτιμώ βαθύτατα», δήλωσε πρόσφατα, αν και δεν παρέλειψε να τονίσει πως δεν της έλειπε η τηλεόραση. «Δεν μου λείπει το μέσο ως μέσο. Πολλές φορές έχω πει 'όχι' στην τηλεόραση γιατί πολύ απλά δεν με κάλυπταν οι προτάσεις που δεχόμουν. Φέτος, θεωρώ πως η συγκυρία είναι ευτυχής».

Αναφερόμενη στις ιδιαιτερότητες που κουβαλά μια καθημερινή σειρά, η ηθοποιός είπε πως,  «Στο παρελθόν μπορεί να φάνταζε παράξενο να παίζεις σε καθημερινή σειρά για τον απλούστατο λόγο ότι επικρατούσε άλλου τύπου αισθητική. Το 'Μπρούσκο' είναι διαφορετικό στο κομμάτι αυτό. Δεν στερείται ποιότητας εξαιτίας της ταχύτητας που πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Έχει ωραία φωτογραφία, ωραία σκηνοθεσία και ανθρώπους που υποστηρίζουν αυτό που παίζουν. Μέσα στα χρόνια αυτά το καθημερινό σίριαλ έχει εξελιχθεί. Και ίσως έχει πάρει τη θέση των εβδομαδιαίων δραματικών σειρών».


Τι απαντά σε όσους αποκαλούν «σαπουνόπερα» τις καθημερινές σειρές; «Σαπουνόπερα στην Αμερική ονομάζεται η σειρά που κατά τη διάρκειά της διαφημίζουν απορρυπαντικά, σαπούνια κ.ά. Θα δείξει αν τελικά είναι, από το πώς θα αντιμετωπιστεί από το κοινό, τι διαφημίσεις θα παίζονται. Προσωπικά εύχομαι να έχουμε πολλές διαφημίσεις… Και ναι, ας χαρακτηριστούμε σαπουνόπερα!»

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X