ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έβελυν Καζαντζόγλου: Η νέα κριτής στον 7ο κύκλο του «My Style Rocks»

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την πρεμιέρα και για την νικήτρια του 6ου κύκλου.

Μαρία Καραμάνου

Το My Style Rocks επιστρέφει στις οθόνες μας με νέο κύκλο επεισοδίων, προβλέποντας ακόμη πιο λαμπερές στιλιστικές στιγμές. Η πρεμιέρα του νέου κύκλου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 16.15 και η οικοδέσποινα της εκπομπής θα είναι η Κατερίνα Καραβάτου.

Στην κριτική επιτροπή βρίσκονται τρεις προσωπικότητες που έχουν επιτύχει στο χώρο της μόδας: ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Λάκης Γαβαλάς.

Εννέα fashionistas, ερωτευμένες με τη μόδα και επιδιώκοντας να εκφραστούν μέσα από αυτήν, ανεβαίνουν στην πασαρέλα, έτοιμες να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του My Style Rocks. Αναμένονται iconic στιλιστικές εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν το κοινό.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Έβελυν

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία σήμερα είναι 38 ετών, γεννήθηκε στη Σκωτία στις 29 Αυγούστου του 1985. Από την ηλικία των 16 ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Σπούδασε Styling & Image Making στο Λονδίνο, ενώ επίσης συμμετείχε σε διάφορους διαγωνισμούς, όπως ο διαγωνισμός του περιοδικού Playmate το 2005 στην Ελλάδα.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου έχει συνεργαστεί με διάσημα ονόματα της μόδας, όπως ο Jean Paul Gaultier, η Agent Provocateur, και η Diesel. Το πορτφόλιό της περιλαμβάνει επιτυχημένες συνεργασίες και συμμετοχές σε διάφορα κορυφαία projects στον χώρο της μόδας.

Στη συνέχεια, η Έβελυν Καζαντζόγλου μετακόμισε στην Κύπρο, όπου ανέλαβε την παρουσίαση εκπομπής στο Mad Κύπρου. Παράλληλα, διατηρούσε και τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή στον σταθμό Deejay 93. Το ενδιαφέρον της για τον χώρο της μόδας εκδηλώθηκε και μέσα από τη συμμετοχή της στα MTN MadWalk Κύπρου, όπου όχι μόνο παρουσίασε το γεγονός αλλά και περπάτησε στην πασαρέλα του σόου.

Photo By @grmystylerocks On Instagram

Η μεγάλη νικήτρια του 6ου κύκλου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου, στο φινάλε του επεισοδίου του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε ως μεγάλη νικήτρια του νέου κύκλου για το My Style Rocks την Μορτασία. 

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS