ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έφτασε στην Αγγλία ο πρίγκιπας Harry

Για την κηδεία του παππού του πρίγκιπα Φίλιππου.

newsroom must

Ο θάνατος του πρίγκιπα Φίλιππου σκόρπησε θλίψη στα ενδότερα του παλατιού και μεταξύ αυτών και στο ζευγάρι των Sussex’s στην Αμερική.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex αποχαιρέτησαν τον Πρίγκιπα Φίλιππο με μία ανακοίνωση μέσω του ιστοτόπου της φιλανθρωπικής οργάνωσης Archewell. Σε σκούρο φόντο, με λευκά γράμματα, έγραψαν: «Στη μνήμη της Αυτού Υψηλότητας, δούκα του Εδιμβούργου, 1921-2021». «Σας ευχαριστούμε για την αφοσίωσή σας… Θα μας λείψετε πάρα πολύ».

Ο Δούκας ταξίδεψε στην Αγγλία δύο μέρες μετά και την ανακοίνωση του θανάτου του παππού του Φίλιππου, έτσι ώστε να παρευρεθεί στην κηδεία του.

Ο ίδιος έφτασε με πτήση της British Airways στο αεροδρόμιο χωρίς την σύζυγό του Meghan Markle, λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης, επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη μετά από έναν χρόνο απουσίας.

Το παλάτι στην επίσημη ανακοίνωση για τα της κηδείας είχε αναφέρει ότι ο Δούκας θα παρευρεθεί, όμως δημοσιεύματα θέλουν τον Harry να μην φορά την στολή του στην κηδεία αλλά κουστούμι αφού μετά την αποχώρησή του από τα βασιλικά του καθήκοντα του αφαιρέθηκαν οι τιμητικοί στρατιωτικοί τίτλοι ενώ δεν έχει πια τον ρόλο του Captain General των Royal Marines.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X