ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έφτιαξαν μια τεράστια Monopoly εν μέσω καραντίνας

«Χρειαζόμασταν χρόνο για να έρθουμε πιο κοντά και να δεθούμε»

Όταν μπήκαμε σε καραντίνα κανείς μας δεν γνώριζε πως μπορούσαν να περάσουν δύο μήνες μέσα στο σπίτι. Βρήκαμε όμως λύσεις, μαγειρέψαμε, είδαμε σειρές, κάναμε γυμναστική και βρήκαμε χρόνο για να γίνουμε πιο δημιουργικοί.

Τι γίνεται όμως όταν η δημιουργικότητα συναντάει τα επιτραπέζια παιχνίδια; Μια γιγάντια Monopoly.

Τρία αδέλφια από τις ΗΠΑ, αποφάσισαν να περάσουν το χρόνο τους στην καραντίνα φτιάχνοντας μια τεράστια Monopoly στον δρόμο μπροστά από το σπίτι τους.

Χρησιμοποιώντας κιμωλίες ζωγράφισαν στο πάτωμα τις στάσεις τις οποίες θα έχουν τα πιόνια ενώ έφτιαξαν και ένα μεγάλο ζάρι έτσι ώστε η εμπειρία να είναι ολοκληρωμένη. Χρειάστηκαν 4 ώρες για να ολοκληρώσουν την δημιουργία τους.

Τα τρία αδέλφια, Αμάντα, Κέιλα και Κόνορ αποφάσισαν να μοιραστούν την δημιουργία τους με την γειτονιά σκορπώντας χαμόγελα στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Όπως δήλωσαν «χρειαζόμασταν χρόνο για να έρθουμε πιο κοντά και να δεθούμε. Και ήταν ένα δύσκολο ξεκίνημα για να είμαι ειλικρινής. Βρήκαμε το τέλειο σημείο και γενικά δουλέψαμε μαζί και δείτε τι φτιάξαμε!»

Ενώ ο Κόνορ συμπλήρωσε ότι, «Ο πραγματικός λόγος που το έκανα ήταν για τα παιδιά, ξέρετε. Θέλω απλώς ένα μέρος για να παίζουν, ίσως να περνούν με τα σκούτερ τους ή με τα Skateboard τους. Ήθελα να τους δώσω απλά λίγη διασκέδαση»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X