ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

''Έφυγε'' από τη ζωή ο Larry King

H είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Ora Media στο Twitter

newsroom must

Σε ηλικία 87 ετών έφυγε από τη ζωή ο Larry King, ο θρύλος των talk show των ΗΠΑ. Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες με συμπτώματα κορωνοϊού.

H είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μέσα από την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής Ora Media στο Twitter, που έγινε retweet από τον λογαριασμό του King. 

''Για 63 χρόνια και μέσα από ραδιόφωνο, τηλεόραση ή ψηφιακά Μέσα, οι χιλιάδες συνεντεύξεις του Larry, τα βραβεία και η παγκόσμια αναγνώριση είναι η απόδειξη του ξεχωριστού και διαχρονικού ταλέντου του σαν εκφωνητής. Επιπλέον, και παρόλο που το όνομα του ήταν πάντα στους τίτλους των εκπομπών του, έβλεπε τους συνεντευξιαζόμενους σαν τους πραγματικούς σταρ της κάθε εκπομπής, και τον εαυτό του σαν αγωγός μεταξύ του καλεσμένου και του κοινού'' γράφει ανάμεσα σε άλλα η ανκοίνωση. 

Είχε γεννηθεί 19 Νοεμβρίου του 1933 στο Μπρούκλιν από γονείς Εβραίους μετανάστες. 

Ο πατέρα του Aaron ήταν από την Αυστρία και η μητέρα του Jenny μοδίστρα στο επάγγελμα από τη Λιθουανία.  Oνειρευόταν σε όλη του τη ζωή να κάνει καριέρα στο ραδιόφωνο. Έκανε το ξεκίνημά του ως πρωινός dj στο Μαϊάμι στη Φλόριντα το 1957 και στη συνέχεια μπήκε το 1978 στον χώρο των εθνικών ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών καθώς είχε αποκτήσει ένα αφοσιωμένο κοινό χάρη στον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο έκανε τις συνεντεύξεις. Το αμερικανικό δίκτυο CNN του ανέθεσε την παρουσίαση εκπομπής σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης το 1985 ενώ παρέμεινε σε αυτό το πόστο μέχρι τη στιγμή που αντικαταστάθηκε από τον Βρετανό Pierce Morgan το 2010.

Δείτε την ανακοίνωση της Ora Media.

Mε πληροφορίες από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ Ελλάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
larry king  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση