ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έφυγε από την ζωή ο ράπερ του ''Up in Here''- DMX

Σε ηλικία πενήντα ετών,

newsroom must

Ο διάσημος ράπερ DMX νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης τις τελευταίες μέρες και πέθανε σήμερα μετά από καρδιακή ανακοπή από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Την είδηση του θανάτου του 50χρονου καλλιτέχνη που έγινε γνωστός στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ανακοίνωσε η οικογένειά του.

«Ο Erl ήταν πολεμιστής που πολεμούσε μέχρι το τέλος. Αγαπούσε την οικογένειά του με όλη του την καρδιά και λατρεύουμε τις στιγμές που περάσαμε μαζί του. Η μουσική του Ερλ ενέπνευσε αμέτρητους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και η εμβληματική κληρονομιά του θα ζήσει για πάντα. Εκτιμούμε όλη την αγάπη και την υποστήριξη κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου», ανέφερε η οικογένειά του.

Ο DMX είδε πέντε άλμπουμ του να γίνονται Νο1 στις ΗΠΑ, όπως το Party Up (Up in Here), What is My Name; και X Gon’ Give It to Ya.

Με τις συγκλονιστικές ιστορίες του για την εγκληματικότητα και την αντιπαλότητα, γεμάτες με ειλικρινείς στίχους για τη δική του ψυχολογία, πιστώθηκε ότι έφερε νέα αφήγηση και ακατέργαστο χαρακτήρα στη σκηνή του «gangsta rap» της δεκαετίας του 1990.

Ας θυμηθούμε παρακάτω το αγαπημένο τραγούδι όλων:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X