ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Έγινε η αρχή στα γυρίσματα του νέου GNTM

Οι αναρτήσεις στα social media, και οι πρώτες δηλώσεις της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου.

newsroom must

Το αγαπημένο show μοντέλων επανέρχεται την νέα τηλεοπτική σεζόν στους τηλεοπτικούς δέκτες για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με μια τεράστια αλλαγή-απουσία, αυτή της αντικατάστασης της Βίκυς Καγιά από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η υπόλοιπη κριτική επιτροπή, αλλά και ο «μέντορας», Γιώργος Καράβας, παραμένουν οι ίδιοι, Δημήτρης Σκουλός (φωτογράφος), Άγγελος Μπράτης (σχεδιαστής μόδας), Ζενεβιέβ Μαζαρί (art director) και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (μοντέλο) θα απαρτίζουν το σύνολο των κριτών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ισμήνη, βρέθηκε μόλις πριν δύο μέρες στην Ελλάδα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της εκπομπής δηλώνοντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» ότι, «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη! Είναι η πρώτη μέρα σήμερα και θα δούμε πως θα πάει.

Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Ήταν όλο λίγο ξαφνικό και έγινε πολύ γρήγορα. Όπως γνωρίζετε μένω στην Αμερική οπότε δεν ήξερα και πως γίνονταν τα πράγματα εδώ. Τα καταφέραμε, όμως, ήρθα». Ενώ τοποθετήθηκε και για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθεί και στο τιμόνι της παρουσίασης, λέγοντας «Δεν γνωρίζω ακόμα να θα έχω και συμμετοχή στην παρουσίαση. Θα το δούμε με την παραγωγή». Προσθέτοντας ένα σχόλιο για την σχέση της με την Βίκυ Καγιά, «Με την Βίκυ Καγιά είμαστε σε πολύ καλές σχέσεις, την γνωρίζω άλλωστε από τον χώρο. Δεν έχουμε τον χρόνο είναι η αλήθεια να πούμε πολλά γιατί και γω ήρθα ουσιαστικά πριν από δυο μέρες».

Όσο αφορά το υπόλοιπο cast, φαίνεται ότι η θετική ατμόσφαιρα παραμένει ακλόνητη, μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν Δημήτρης Σκουλός και Ζενεβιέβ στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, στις οποίες ποζάρουν και οι 2 με τον Γιώργο Καράβα.
Δείτε τις αναρτήσεις πιο κάτω:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by genevieve majari (@genevievevv)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by skoulos (@skoulos)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση