ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έγκυος η Αθηνά Οικονομάκου

Έτσι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα

Απόλυτα ευτυχισμένη δηλώνει η Αθηνά Οικονομάκου καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από μια της ανάρτηση στο Instagram είναι ξανά έγκυος.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος ετοιμάζονται να φέρουν στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους και αυτό το διάστημα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ευχάριστο γεγονός ανακοίνωσε η Αθηνά δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να κρατάει αγκαλιά τον μικρό Μάξιμο. Την εικόνα συνόδευε η λεζάντα: «Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια».

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός έχει αναφέρει σε συνέντευξή της στην εκπομπή Pop Up: «Θέλω πολύ να κάνω δεύτερο παιδί. Τον πρώτο καιρό δυσκολεύτηκα με τον μικρό γιατί άλλαξε όλη μου η ζωή. Το ήξερα, το ήθελα και ήταν απόφασή μας με τον άντρα μου αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι περιμένεις, οπότε τον πρώτο καιρό ζορίστηκα. Καθώς περνά ο καιρός και αποδέχεσαι τη νέα συνθήκη, βρίσκεις τις ισορροπίες. Τώρα είμαι σε μια πολύ ισορροπημένη φάση στη ζωή μου που νιώθω ότι είμαι έτοιμη για δεύτερο παιδάκι».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Athina (@athinao1konomakou)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X