ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Είναι επίσημο! Η Κωνσταντινα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση

Δέσποινα Άσπρου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπορεί να είναι μια από τις παρουσιάστριες οι οποίες κατά καιρούς έχουν κριθεί έντονα για το ταλέντο τους, ωστόσο αυτό φαίνεται να μην την έχει επηρεάσει καθόλου… μιας και ξέρει ότι ο κόσμος την αγαπάει.

Και μπορεί να έχουμε ένα περίπου χρόνο να την δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας… αλλά  όπως όλα δείχνουν έφτασε η ώρα να αναλάβει και πάλι τα ηνία τηλεοπτικής εκπομπής. Σε ποια λοιπόν εκπομπή θα την δούμε φέτος;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναλαμβάνει την παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του My Style Rocks και μόλις επιβεβαιώθηκε επίσημα μέσα από επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα concept αρκετά πρωτόγνωρο για την ίδια. Το γεγονός όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Η Κωνσταντίνα φαίνεται πιο αποφασισμένη από ποτέ.

Δείτε το επίσημο δελτίο του καναλιού.

“H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο της εκπομπής που κέρδισε πέρυσι το γυναικείο - αλλά  μεταξύ μας… και το αντρικό κοινό.

Η Κωνσταντίνα ετοιμάζεται για την έναρξη των γυρισμάτων της εκπομπής και εξηγεί γιατί αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση να την παρουσιάσει:

«Η τηλεόραση  είναι μια συνεχής πρόκληση. Και το My Style Rocks είναι για μένα ίσως η πιο συναρπαστική πρόκληση μέχρι σήμερα! Η μοναδικότητα και η δύναμη του προσωπικού στυλ είναι υπεράνω μόδας και το ζητούμενο για κάθε γυναίκα αλλά και για κάθε άντρα. Είμαι χαρούμενη και ανυπομονώ  να ξεκινήσουμε». 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση