ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Είναι γεγονός ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στην Αμερική

Χάνει τα 95α γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

newsroom must

Δεν έχασε λεπτό ο πρίγκιπας Harry και επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο των Αμερικανικών Αερογραμμών άρον άρον για να πάει πίσω στην αγαπημένη του Meghan< αφού το κλίμα στο Λονδίνο δεν ήταν και το καλύτερο απέναντί του.

Ο Δούκας του Sussex φαίνεται να έχει ήδη φτάσει στο Los Angeles από χθες, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι έχασε τα γενέθλια της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Με ένα αυτοκίνητο SUV, έφτασε στον ιδιωτικό αεροδιάδρομο του αεροδρομίου και μεταφέρθηκε αμέσως στην οικία των Sussex στο Montecito, σύμφωνα με την MailOnline. Ο οδηγός και συνοδηγός φορούσαν προστατευτικές μάσκες καθώς το αυτοκίνητο απομακρυνόταν από το LAX.

Η πτήση AA137, με αεροπλάνο Boeing 777, έφυγε από το αεροδρόμιο του Heathrow λίγο πριν τις 11 τοπική ώρα Αγγλίας την Τρίτη (20/04/21) και έφτασε στην Αμερική μετά από περίπου 11 ώρες.

Ήταν η πρώτη επίσκεψη του πρίγκιπα στην Αγγλία μετά και την συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah και αναμενόταν ότι θα ήταν μικρή καθώς το «κλίμα» ανάμεσα στους βασιλείς δεν ήταν και το καλύτερο.

Την Τετάρτη (21/04/21) αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια μικρή γιορτή για τα γενέθλια της Βασίλισσας καθώς η οικογένεια είναι ακόμα σε πένθος μετά και τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου στις αρχές του μήνα (09/04/21). Η ίδια αναμένεται να γευματίσει το μεσημέρι με κοντινά της πρόσωπα στο Κάστρο του Windsor, να μιλήσει σε βίντεο με τα εγγόνια της και να βγάλει τα αγαπημένα της σκυλιά για βόλτα.

Ωστόσο να σημειώσουμε ότι η Meghan Markle, είχε ήδη στείλει ένα χειρόγραφο γράμμα προς την Βασίλισσα για να της συλλυπηθεί.

Ο Harry, πρόκειται να ξεκινήσει την 10ήμερη καραντίνα του, αν και ο ίδιος θα μπορούσε να την αποφύγει αφού το πρωτόκολλο επιτρέπει την «απελευθέρωση» εάν κάποιος είχε ταξιδέψει για οικογενειακά θέματα.

Τέλος πηγές αναφέρουν στον τύπο «Ο κόσμος του Harry έχει μοιραστεί στα δύο από όταν έφυγε από τη Βρετανία και μετακόμισε στην California. Τώρα πρέπει να ζήσει με τις συνέπειες». Συνεχίζοντας « Το να επιστρέφει πίσω στην Αγγλία, να βλέπει την οικογένειά του, να δέχεται κριτική δεν είναι εύκολο. Είδε την γιαγιά του, τη Βασίλισσα, τον αδελφό του και τον πατέρα του, σίγουρα δυσκολεύτηκε».

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση