ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ειρήνη Περικλέους: Η 17χρονη Κύπρια ένα βήμα πριν τη νίκη του The Voice

Η 17χρονη Κύπρια, αρχικά ξεκίνησε στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έγινε steal από τον Σάκη Ρουβά

newsroom must

Η μέρα του μεγάλου τελικού του «Voice» έφτασε.  Εννέα διαγωνιζόμενοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο της καλύτερης φωνής της Ελλάδας όμως μόνο ένας θα τα καταφέρει.

Οι τέσσερις coaches Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς προετοίμασαν με τον καλύτερο τρόπο τους δικούς τους τραγουδιστές για τον αποψινό τελικό.

Οι 9 διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν τον τίτλο είναι οι: Ειρήνη Περικλέους, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, Λία Μίχου, Μαρσελίνο Σερίφι, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Αλεξάνδρα Σιέτη, Νίκος Νταλάκας, Κατερίνα Μπαταλογιάννη, Αθηνά Βέρμη.

Ανάμεσα τους βρίσκεται η 17χρονη Κύπρια, Ειρήνη Περικλέους η οποία είναι έτοιμη να εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά, όπως ακριβώς έχει καταφέρει και στις προηγούμενες εμφανίσεις της στη σκηνή του The Voice. Η Ειρήνη Περικλέους είχε ταξιδέψει από την Κύπρο στην Ελλάδα για να δοκιμάσει την τύχη της στο The Voice. Στο εισαγωγικό της βίντεο, την ακούσαμε να ερμηνεύει με το βιολί της το «Fairytale» του Αλεξάντερ Ρίμπακ από τον διαγωνισμό της Eurovision.

Στο ίδιο βίντεο αναφέρθηκε στα μουσικά της ερεθίσματα και δήλωσε ότι προήλθαν από τη μητέρα της που ήταν καθηγήτρια βιολιού και αποκάλυψε τις δυο συμβουλές που κρατάει από τη μητέρα της, «Το βιολί να μην το αφήσεις ποτέ γιατί μπορεί κάποτε να σου χρησιμεύσει» και «όταν πέφτεις να βρίσκεις τη δύναμη να σηκώνεσαι και να μην παρατάς τα όνειρά σου».

Με την πρώτη blind οντισιόν της συγκίνησε τους coaches και το τηλεοπτικό κοινό ερμηνεύοντας το «I put a spell on you» του Jalacy Hawkins και συνόδευσε το αγαπημένο άσμα με τους ήχους του βιολιού της.

Η 17χρονη Κύπρια, αρχικά ξεκίνησε στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, έγινε steal από τον Σάκη Ρουβά και πλέον ανήκει στην ομάδα του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X