ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Εντυπωσιακή η Έλενα Τσαγκρινού στη σκηνή του Ρότερνταμ

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Το τραγούδι της Κύπρου κέρδισε απόψε τις εντυπώσεις με την Έλενα Τσαγκρινού να ανεβαίνει στη σκηνή και να δικαιώνει όλα τα προγνωστικά για τη συμμετοχή της με το El Diablo.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Όσον αφορά στη σκηνική παρουσία η Έλενα φόρεσε ένα σέξι ασημί φόρεμα με κρόσια και  κρύσταλλα Swarovski, που φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη. Οι τέσσερις χορεύτριες που συνοδεύουν την Ελληνίδα τραγουδίστρια φοράνε vinyl ολόσωμες φόρμες σε κόκκινο χρώμα, το χρώμα που αντιπροσωπεύει και ο τίτλος του τραγουδιού της, El Diablo.

Τη σκηνοθεσία για την κυπριακή συμμετοχή έχει αναλάβει ο Αυστριακός, Marvin Diettman και τη χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings που συμμετέχει και στο House of Fame του ΣΚΑΪ και μαζί με τις Λιόλια Κερογλή, Mariia Sharafetdinova και Παρασκευή Καραταίδου αποτελούν τις τέσσερις χορεύτριες της Κύπρου.

Η έξυπνη χρήση του καθρέφτη είχε ως αποτέλεσμα να φαίνονται στη σκηνή τα διπλάσια άτομα από αυτά που βρίσκονται φυσικά εκεί κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Το τραγούδι «El Diablo», γραμμένο στα αγγλικά και τα ισπανικά, υπογράφουν οι: Thomas Stengaard, Jimmy «Joker» Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση