ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Έλενα Παπαρίζου: «Έχω κάνει bullying»

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί το ζήτημα του bullying να είναι πάντα επίκαιρο, ωστόσο τις τελευταίες μέρες –μετά την συζήτηση που έγινε στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Καπουτζίδη- έγινε πιο επίκαιρο από ποτέ. Από την στιγμή εκείνη και έπειτα, δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που πήραν θέση στο ζήτημα. Ανάμεσά τους και η Έλενα Παπαρίζου, σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο ελληνικό περιοδικό «TV ΈΘΝΟΣ».

Η τραγουδίστρια στην πρόσφατη συνέντευξήτης αποκάλυψε: «Και εγώ έχω δεχθεί, αλλά δεν σου κρύβω και ότι έχω κάνει bullying όταν ήμουν πολύ μικρή. Έχω υπάρξει και από τις δύο πλευρές. Στην Α’ και στην Δ’ Δημοτικού δέχθηκα bullying. Παιδί Ελλήνων Μεταναστών στη Σουηδία με δύσκολο επίθετο κ.τ.λ. Στην Στ’ Δημοτικού έκανα παρέα με παιδιά «μάγκες » και μέσα σε αυτή την παρέα έκανα και εγώ bullying. Μην φανταστείς κάτι φοβερό και ποτέ μα ποτέ σωματική βία. Απλώς αντιμιλούσαμε σε κάποια παιδιά. Μέχρι που στην Δ’ Γυμνασίου έγινα αντιπρόεδρος στην ομάδα του σχολείου κατά του bullying. Πήραμε πολλές πρωτοβουλίες τότε και είχε απήχηση έχω να σου πω».

Διαβάζοντας εμείς όλα όσα είπε, παραδεχόμαστε πως είναι πολύ ωραίο να παραδέχεται κάποιος τα λάθη του και έπειτα να προσπαθεί να τα αλλάξει!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση