ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έλενα Τσαγκρινού: «Αν το είχα πάρει στα σοβαρά μπορεί να μην ήθελα να πάω στο διαγωνισμό»

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το “The 2night show” βρέθηκε η εκπρόσωπος της Κυπριακής συμμετοχής για την Eurovision 2021, Έλενα Τσαγκρινού και μίλησε για όλα.

Το βράδυ της Τετάρτης (05/05/21), η ίδια μίλησε στον Γρηγόρη, κυρίως για τις αντιδράσεις που προέκυψαν για την επιλογή του τραγουδιού “El Diablo”, το νόημα των στοίχων, την διεξαγωγή του διαγωνισμού λόγω πανδημίας αλλά και τον σύντροφό της.

Σε ερώτηση γιατί ο σύντροφός της δεν θα την συνοδεύσει στο Άμστερνταμ, η ίδια ξεκαθαρίζει ότι «Ο Μάικ είναι καλά, απλά έχει μια φοβία παραπάνω γιατί ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Θεωρώ αυτονόητο ότι θα ήμουν στο πλευρό του και το έχω πει πολλές φορές».

Για την ανάθεση του τραγουδιού και την επιλογή που έγινε, αποκαλύπτει «Ο Γιώργος Αρσενάκος είναι αυτός που μου είπε να πάω στη Eurοvision. Μου έβαλε αυτό το τραγούδι και επικεντρώθηκα στη μουσική του. Με μια μπαλάντα θα δυσκολευόμουν να έλεγα το ναι. Αν το είχα πάρει στα σοβαρά θα είχα στεναχωρηθεί και μπορεί να μην ήθελα να πάω και στο διαγωνισμό. Επειδή όλο το βάρος το παίρνω εγώ, θέλω να πω ότι δεν είχα καν στο μυαλό μου τη θρησκευτική ή την πολιτική πλευρά που πήρε το τραγούδι. Να μείνουμε στην καλλιτεχνική αφέλεια. Το τραγούδι μιλάει για μια ερωτική καταστροφική σχέση».

Τέλος αναφέρεται στο πόσο την επηρέασαν οι κρητικές που ξέσπασαν, «Όλο αυτό που έγινε ήταν άσχημο για μένα γιατί δεν μπορώ να απολαύσω αυτό που μου συμβαίνει. Κάνω 5 ώρες πρόβα τη μέρα. Θα έχω γυναίκες χορεύτριες και θα τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον πιστεύω. Είμαι σε ένα κομβικό σημείο. Σκέφτομαι πως θα κινηθώ καλλιτεχνικά από εδώ και πέρα. Ο Μάικ δεν θα έρθει γιατί αν έρθει θα κάνουμε διακοπές στο Ρότερνταμ, οπότε ας κάτσει εδώ!».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X