ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έλενα Χριστοπούλου: Οι δύσκολες στιγμές με την υγεία της και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Δέσποινα Άσπρου

Με μια πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μια περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και να πει δημόσια ένα "ευχαριστώ".

Η γνωστή booker μοντέλων και coach του GNTM μπορεί να μην αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με το τι της συνέβη, ωστόσο, η ανάρτησή της αυτή ήταν αρκετή για να προκαλέσει ανησυχία στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Και όταν έρχονται δύσκολες στιγμές που πρέπει να διαφυλάξεις το πολυτιμότερο αγαθό της υγείας και έχεις δίπλα σου ανθρώπους, όπως ο σπουδαίος γιατρός, Αντώνης Χαρλαύτης, και ένα απίθανο νοσηλευτικό προσωπικό, νιώθεις ευλογημένος. Έχεις την ανάγκη να εκφράσεις ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια με ευχές για «περαστικά» από τους followers της ήταν εκατοντάδες. Ψάχνοντας ωστόσο την ειδικότητα του γιατρού στο διαδίκτυο, μάθαμε - αν όντως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο - ότι ο εν λόγω γιατρός είναι χειρουργός ογκολόγος και μαστολόγος. Εμείς πάντως ευχόμαστε να είναι περαστικό και τίποτα το σοβαρό.

Δείτε την ανάρτηση της Έλενας:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS