ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Eλένη Φουρέιρα: Μάθαμε τι θα φορέσει στον μεγάλο τελικό της Eurovision!

Έτοιμη να ξεσηκώσει για ακόμη μια φορά το κοινό της Eurovision είναι η Ελένη Φουρέιρα. 

Ένα χρονό μετά την θριαμβευτική της παρουσια στη σκηνή του διαγωνισμού, αλλά και την επιτυχημένη πορεία που ακολούθησε, η εκρηκτική τραγουδίστρια επιστρέφει στον διαγωνισμό. 

Η πολυαναμενόμενη εμφάνισή της, θα πραγματοποιηθει στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου που θα γίνει στις 18 Μαΐου. Η Ελένη θα μοιραστεί την σκηνή με τη Verka Serduchka, ερμηνεύοντας το τραγούδι της Ουκρανίας του 2007 “Dancing Lasha Tumbai” σε μία ενότητα με τίτλο “Eurovision Legends”.

Η εμφάνιση της Ελένης θα είναι το ίδιο εντυπωσιακή με την περσινή, αφού φέρει την υπογραφή του Βρεττού Βρεττάκου ο οποίος δημιούργησε και την ολόσωμη φόρμα που φορούσε για το τραγούδι ''Fuego''. H Eλένη αποκάλυψε ένα μικρό στοιχείο για την εμφάνισή της, δημοσιεύοντας σε ένα Instagram story ένα στιγμιότυπο όπου βλέπουμε το χέρι της γεμάτο κρύσταλλα που σχηματίζουν αστέρια.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εμφάνισή της αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή και λαμπερή, αφού η δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή, είναι εμπνευσμένη από την Dita von Teese, τα εμβληματικά shows των burlesque και follies bergeres του Παρισιού της δεκαετίας του 30, και το ρούχο αποτελείται από χιλιάδες κρυστάλλους.

Συγκεκριμένα, για τη συγκεκριμένη haute couture προσέγγιση χρειάστηκαν 3 εβδομάδες προετοιμασίας, μιας και χρησιμοποιήθηκαν 250,000 χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski με την ιδιαίτερη τεχνική tattoo crystal touch, δηλαδή την εφαρμογή των κρυστάλλων επάνω στην ανθρώπινη σιλουέτα, αποτυπωμένη σε ύφασμα.

Ανυπομονούμε να δούμε ξανά την Ελένη να σαρώνει τη σκηνή του διαγωνισμού!

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X