ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ελένη Φουρέιρα: Το δημόσιο ''άδειασμα'' μετά την πρώτη της συνέντευξη

Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για όσους την κατηγόρησαν για τον σχηματισμό του αλβανικού αετού καθώς και για το παράπονο που είχε απο τα media που σχολίασαν αρνητικά αυτή της την κίνηση. Η συνέντευξή της στην lifo.gr δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη απο την εκπομπή ''Το πρωινό'', με τους δημοσιογράφους Άρη Καβατζίκη και Κώστα Τσουρό να ''αδειάζουν'' την τραγουδίστρια για όσα δήλωσε.

Συγκεκριμένα, η Ελένη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι κανένας δεν τη ρώτησε για τους 7 βαθμούς που της έδωσε η κριτική επιτροπή της Ελλάδας στον ημιτελικό, ενώ όλοι επέμεναν στην βαθμολογία που της έδωσε η Αλβανία, η οποία ήταν 10 βαθμοί αντί για 12.

''Η Ελένη λέει ότι μιντιακά έχουμε επιτεθεί και πουλήσαμε το όλο θέμα εμείς οι δημοσιογράφοι! Κανένας δεν την ρώτησε για την βαθμολογία της Ελλάδας γιατί αυτή ήταν η βαθμολογία της επιτροπής! Η βαθμολογία της επιτροπής γίνεται γνωστή στον τελικό, άρα την Κυριακή! Μέχρι την Κυριακή λοιπόν δεν το ξέραμε για να την ρωτήσουμε επομένως αυτό που λέει δεν στέκει! Μάλλον η Ελένη δεν έχει ενημερωθεί σωστά γιατί αυτά που λέει δεν στέκουν!'', σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

Ακολούθως, και ο Άρης Καβατζίκης άδειασε την τραγουδίστρια απαντώντας σε όσα είπε η ίδια περί ''μιντιακού πολέμου.''

''Κάθεται και λέει για μιντιακό πόλεμο; Η Ελένη; Παιδιά θα σας πω κάτι τώρα.... Η Ελένη πριν μια δεκαετία που ξεκινούσε σε συνεννόηση με την δισκογραφική της και το μάνατζερ της μας έλεγε πως σε κάθε συνέντευξη δεν θα μιλήσουμε για την καταγωγή της αλλά ούτε και τα παιδικά της χρόνια, ούτε θα υπονοηθεί κάτι! Πως μπορεί τώρα να λέει ότι δεν την στηρίξαμε; Εγώ το υπηρέτησα αυτό το σύστημα και την επιθυμία της και τώρα μας λέει ότι δεν την σεβαστήκαμε;''

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση