ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Ελένη Μενεγάκη: Η καραντίνα και η ανάρτηση του γιου της που προκάλεσε ταραχή

newsroom must

Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει στο μάξιμουμ τον φετινό της χειμώνα αφού δεν έχει σχεδόν καμία επαγγελματική υποχρέωση και λόγω της καραντίνας, για πρώτη ίσως φορά, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι της. Όπως μάλιστα μάς δείχνει μέσα από τις αναρτήσεις της, διαβάζει βιβλία, γυμνάζεται και μαγειρεύει... τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα που έθεσε η ελληνική κυβέρνηση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Μέχρι εδώ όλα καλά. Να που όμως ο γιος της Άγγελος Λάτσιος κατάφερε με ένα του post να βάλει την οικογένεια σε μπελάδες και να προκαλέσει αρνητική κριτική. Τι έκανε; Ο νεαρός δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία τον είδαμε να ποζάρει μαζί με τους φίλους του...

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

Επειδή όμως μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν, αυτό φαίνεται να συνέβη και στην περίπτωση του Λάτσιου. Λίγες ώρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη φρόντισε να δημοσιεύσει ένα screenshot στο οποίο είδαμε πως η εν λόγω εικόνα δεν τραβήχτηκε αυτές τις μέρες αλλά στα τέλη Σεπτεμβρίου - την περίοδο δηλαδή που οι συναθροίσεις δεν περιορίζονταν στα έξι άτομα και τα μέτρα ήταν πιο χαλαρά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @elenimenegaki

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση