ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος: Αυτό είναι το νέο πολυτελές ακίνητο που αγόρασαν

Δείτε το νέο σπίτι που αγόρασε η ξανθιά παρουσιάστρια και ο σύζυγός της

newsroom must

Εκμεταλλευόμενοι τις καλύτερες τιμές που επικρατούν πλέον στην αγορά ακινήτων λόγω της πανδημίας του covid-19 στην Ελλάδα, η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος, πήραν την απόφαση να αγοράσουν ακόμη μια οικία και να μεγαλώσουν με αυτό τον τρόπο την ακινητη περιουσία τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού OK! και σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής T-live, της Τατιάνας Στεφανίδου, το νέο σπίτι του ζευγαριού έχει έκταση 300 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται στα Νότια Προάστια και πιο συγκεκριμένα, στην Κηφισιά.

Η αγορά του νέου ακινήτου δεν κάνει εντύπωση, αλλά αποδεικνύει πως η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες. Στο σημείο αυτό, να θυμίσουμε πως σύμφωνα με παλιότερο δημοσίευμα, η ξανθιά παρουσιάστρια είναι μια από τις πιο πλούσιες Ελληνίδες και βάση δημοσιεύματος του "Θέματος" το 2029 αμειβόταν για μεγάλο διάστημα με περίπου 2 εκατομμύρια τον χρόνο. Όσο αφορά γενικότερα την περιουσία της παρουσιάστριας, περιλαμβάνει την πέτρινη βίλα στα Μελίσσια, στην οποία μένει μαζί με τα παιδιά της, τον σύζυγό της Μάκη, καθώς και την μητέρα και τον πατριό της, και η αξία της ανέρχεται περίπου στα 4 εκατ. ευρώ. Η Ελένη έχει επίσης  στην κατοχή της επίσης ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο, της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την περιουσία της μπορείτε να δέιτε εδώ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση