ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ελένη Μενεγάκη: Οι εξετάσεις για κορωνοϊό και το μήνυμα της

Η τηλεοπτική απουσία της παρουσιάστριας για μερικές μέρες

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη για προληπτικούς λόγους να απουσίαζε για λίγες μέρες από την τηλεοπτική ζώνη του Alpha Ελλάδος, αλλά η "βασίλισσα" της ελληνικής τηλεόρασης επέστρεψε κανονικά στην θέση της την Πέμπτη 26 Μαρτίου.

Αναλυτικότερα, την Δευτέρα 23 Μαρτίου ενώ η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της ήταν έτοιμοι να βγουν τον αέρα, ανακοινώθηκε από τον Alpha πως η «Ελένη» αναβάλλεται καθώς κρίθηκε αναγκαίο να γίνουν εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής.

Τρεις περίπου μέρες μετά και εφόσον έγιναν οι κατάλληλες εξετάσεις για ανίχνευση κορωνοϊού, η "Ελένη" επέστρεψε κανονικά και δήλωσε: "Ναι, είμαστε εδώ στη θέση μας, όλοι μαζί. Σας ανησυχήσαμε λίγο τη Δευτέρα – Τρίτη και έχετε δίκιο. Κι εμείς ανησυχήσαμε, δεν θα σας πούμε ψέματα". Η ίδια συνέχισε λέγοντας: "Όταν κάποιος κοντά μας, γύρω μας, είτε στην οικογένειά μας είτε στον επαγγελματικό μας περίγυρο αισθάνεται ότι είναι άρρωστος, όλοι πια…Έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις. Γίνανε. Συνεχίζουμε, λοιπόν, κανονικά και πάντα, όσο γίνεται, με χαμόγελο!".

Η παρουσιάστρια φρόντισε ανάμεσα σε άλλα να στείλει και το δικό της μήνυμα για την παρούσα κατάσταση: "Να είμαστε δυνατοί και να περιμένουμε όλοι σιγά σιγά αυτό το πράγμα να αλλάξει. Δεν γίνεται αλλιώς, θα αλλάξει... Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτά που λένε οι ειδικοί και να προσέχουμε πάρα πολύ. Όλα τα άλλα τα αφήνουμε στους επιστήμονες".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X