ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ελένη Μενεγάκη: «Αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επαινιδείν»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση και η αποκάλυψη αν θα την δούμε μέσα από άλλο κανάλι ή όχι

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη η οποία ανακοίνωσε χθες, 21/5, ιδιαίτερα συγκινημένη την αποχώρηση της από το κανάλι του Alpha με το οποίο συνεργαζόταν για 15 ολόκληρα χρόνια. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησαν και οι πρώτες δηλώσεις της σχετικά με την απόφασή της. 

Μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τα στούντιο του Alpha, η "βασίλισσα" της ελληνικής τηλεόρασης δήλωσε: «Λέω αντίο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν λέω ένα αντίο κλείνοντας μία πόρτα. Αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επαινιδείν»! Έπειτα, η ίδια πρόσθεσε, «Δεν έχω σκεφτεί το επόμενο βήμα μου… Τα νέα μου θα σας τα πω αφ’ ότου ξεκινήσει να αλλάζει η ζωή μου και αυτό θα γίνει το καλοκαίρι, όπου για πρώτη φορά δεν θα σκέφτομαι τη δουλειά μου. Εγώ είμαι και ήμουν όλα αυτά τα χρόνια μέσα στη τηλεόραση. Δεν ξέρω πώς το νιώθει ο καθένας. Έχω σκεφτεί το καθετί που κάνω, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Και τίποτα δεν είναι μια απόφαση της στιγμής. Έναν χρόνο το σχεδιάζω. Κάνω ένα βήμα μπρος ένα πίσω. Αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλον τίποτα. Σήμερα, μάλλον, τους περισσότερους τους ξάφνιασα»! 

Όπως μπορούμε να καταλάβουμε μέσα από τα όσα δήλωσε, η Ελένη σκέφτεται μάλλον να απομακρυνθεί για λίγο από την τηλεόραση, να κάνει καινούργια πράγματα - χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να επιστρέψει. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS