ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Ελένη Χατζίδου: ‘’Περνάμε πάρα πολύ καλά με τον Άρη’’

Η κάμερα του Love&Style πέτυχε την Ελένη Χατζίδου και μίλησε για τον σύντροφο της, το πήγαινε έλα στην Αθήνα, ποιοι είναι κοντά της και ποτέ… παντρεύεται!

Τον τελευταίο καιρό η τραγουδίστρια έρχεται πιο συχνά στην Κύπρο λόγω του συντρόφου της και ποδοσφαιριστή της Ομονοίας, Άρη Σολεϊδη. Παρόλα αυτά η βάση της είναι στην Αθήνα, εκεί όπου είναι οι ‘’μεγάλες πίστες’’ όπως λέει, και η δουλειά της.

Η Κύπρος όπως ομολόγει της αρέσει πολύ γι αυτό και την επισκεπτόταν και πριν κάνει σχέση με τον Άρη, για δουλειές.

Ωστόσο η τραγουδίστρια ομολόγησε πόσο σημαντικό είναι να έχεις κάλους φίλους εξηγώντας ότι με το που είδαν φίλοι της που μένουν Κύπρο ότι έρχεται συχνά την πήραν τηλέφωνο και της είπαν ότι χρειαστείς ήμαστε εδώ. Φίλοι και γνωστοί της τραγουδίστριας όπως Έβελυν Καζαντζόγλου, Νικόλας Ιωαννίδης, Γωγώ Αλεξανδρινού, Τάσο Θεόδωρου, Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι κοντά της κάθε στιγμή και την στηρίζουν.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του Love&Style για το αν θα την δούμε σύντομα νύφουλα, η ίδια απάντησε ότι δεν θα την δούμε … ακόμα. Μιας και δεν έγινε ακόμα η πρόταση γάμου, όπως είπε η γνώστη τραγουδίστρια περνάνε και είναι πολύ καλά μεταξύ τους!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση