ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ελεονώρα La luna: Η performer που σερβίρει το καλύτερο brunch

Η Ελεονώρα La Luna είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι που έχει πολλά να μας πει, κυρίως με τη μουσική της που είναι το μεγάλο της πάθος.

Κάθε πρωί απο τις 10:00 μέχρι την 13:00 την ακούμε μέσω της συχνότητας του DeeJay 93,5 στην εκπομπή Brunching with Eleonora όπου παρέα με την καλύτερη μουσική σχολιάζει αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε απο τότε που θυμάται τον εαυτό της αφού όπως μας λέει όταν δεν τραγουδά κάτι της λείπει.

Οι εμφανίσεις της με το συγκρότημα The Fabulous Dillingers είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσεις αν αγαπάς την αυθεντική soul μουσική  και αν ακούς swing, rock and roll και blues.

''Το συγκρότημα “The Fabulous Dillingers” ξεκίνησε από το 2013 αλλά εγώ έγινα μέλος πριν από περίπου ενάμιση χρόνο. Είναι ένα συγκρότημα το οποίο αγαπώ γιατί η μουσική που παίζει πλέον δεν ακούγεται συχνά. Τουλάχιστον όχι ζωντανά. Αναβιώνουμε παλαιότερες δεκαετίες και καλούμε τον κόσμο να χορέψει μαζί μας όπως τότε. Επίσης μοιράζομαι τη σκηνή με καταπληκτικούς μουσικούς'', μας λέει.

Η επόμενη εμφάνιση του συγκροτήματος θα γίνει στο Gin Fish στη Λεμεσό μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Stay tuned για να μάθεις περισσότερα!

Εκτός απο το ραδιόφωνο και τις live εμφανίσεις με την μπάντα της, η Ελεονώρα ασχολείται επαγγελματικά και με το θέατρο, και απο τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στην νέα παραγωγή του θεατρικού πολυχώρου ΕΣΤΙΑ, στη Λευκωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση