ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Ελεονώρα Μελέτη: Η απάντησή της στο εξώδικο που της έστειλε η Έλενα Χριστοπούλου

Η πολυσυζητημένη συνέντευξη του Πάνου Καλλίτση στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, όπου ο κομμωτής μίλησε για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε πριν από τρία χρόνια, ενόχλησε την πρώην σύζυγό του, Έλενα Χριστοπούλου, με αποτέλεσμα να στείλει εξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πάνος Καλλίτσης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε

O γνωστός κομμωτής αναφέρθηκε στο περιστατικό εξηγώντας ότι αυτό οδήγησε στο διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του, ενώ η γνωστή booker μοντέλων που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον περσινό κύκλο του Greece's next top model, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίστηκε. 

Ακολούθως, η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία είχε παντρέψει το ζευγάρι έσπευσε να απαντήσει μέσα από συνέντευξή της στο περιοδικό Gala, λέγοντας: «Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος. Ακολούθησα τη μέθοδο της συνέντευξης που ακολουθώ με όλους τους καλεσμένους. Έκανα ερωτήσεις και όχι διάλογο. Δεν κάνω ποτέ διάλογο με τους καλεσμένους. Η συνέντευξη είχε περάσει από νομική έγκριση, οπότε ξέραμε ότι είμαστε καθ’ όλα σωστοί. Δεν άκουσα να λέει κάτι κακό ο Πάνος. Ενημερώθηκα αργά για το εξώδικο από δημοσιογράφους. Έκανα διακοπές στο Λονδίνο τότε και ο σταθμός έκρινε ότι δεν χρειαζόταν να με ενοχλήσει για κάτι τέτοιο. Ο καθένας αποφασίζει να κινηθεί όπως νομίζει. Εκείνη έκρινε ότι έπρεπε να κινηθεί με αυτό τον τρόπο. ΟΚ, δεκτό».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση