ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ελευθερία Ελευθερίου: Οι κρίσεις πανικού και το Survivor

Όσα είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

newsroom must

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πήγε η Ελευθερία Ελευθερίου, μετά και την επιστροφή της από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, μιλώντας για όλα όσα αφορούν το παιχνίδι, αλλά και για το πότε έπαθε η ίδια για πρώτη φορά κρίση πανικού.

Αρχικά η Ελευθερία τόνισε πως θέλει να κρατήσει μόνο τα θετικά από το παιχνίδι, όπως τα έπαθλα φαγητού και το πάρτι της ένωσης με την χειρότερή της στιγμή να είναι όταν την απομόνωσαν οι συμπαίκτες της.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κρίση πανικού που έπαθε, λέγοντας «Έπαθα πρώτη φορά κρίση πανικού. Νόμιζα ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Είχα σκεφτεί να φύγω πάρα πολλές φορές. Επί μία εβδομάδα ήταν πάρα πολύ έντονο στο μυαλό μου. Με σταμάτησε ο Καλίδης και ο Αλέξης και ο Κρις».

Ενώ για το εάν θα ξαναέμπαινε στο παιχνίδι, αποκάλυψε ότι «Από τη στιγμή που βγαίνεις και το βλέπεις χάνει τη μαγεία του».

Για μια ενδεχόμενη συνεργασία με τους συμπαίκτες της η ίδια απαντά, «Μου το έχουν πει όλοι ότι θα ήταν ένα ωραίο σχήμα εγώ, ο Τριαντάφυλλος και ο Καλίδης. Δεν είναι τυχαίος ο Τριαντάφυλλος και θα ήθελα όταν βγει να κάνουμε κάτι».

Ενώ αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που έκαναν πίσω από τις κάμερες, λέγοντας «Πολλές φορές συζητούσαμε προσωπικά θέματα και όταν ερχόταν η κάμερα σταματούσαμε, ειδικά στην αρχή. Εγώ έχω ένα κόμπλεξ με τις κάμερες. Μετά ξεχνάς. Στην αρχή σκεφτόμουν πώς είναι το μαλλί και το μακιγιάζ. Μετά δεν σε νοιάζει τίποτα. Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Υπήρχαν μέρες που ακόμα και αυτοί που πήγαιναν για το έπαθλο έλεγαν “να χάσουμε για να φύγουμε”».

Για τον νικητή του Survivor, αποκάλυψε, ότι «Στεναχωρήθηκα που έφυγε ο Μπάρτζης- βλέπω Ηλία ή Σάκη».

Όσον αφορά τις αλλαγές στο σώμα της, η Ελευθερία εξομολογείται, «Το πολύ μεγάλο σοκ το παθαίνεις μόλις μπεις στο παιχνίδι γιατί δεν τρως. Για τις γυναίκες είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα γιατί ξεκινούν τα ορμονικά. Στην πορεία κερδίζοντας τα έπαθλα παθαίνει ένα άλλο σοκ ο οργανισμός γι’ αυτό και τα κορίτσια πρηζόμαστε, έχουμε θέμα με το σώμα μας, δερματικά, γυναικολογικά. Σερβιέτες είχαμε. Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα χωρίς να υπάρχει λόγος»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση