ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έλλη Στάη: Αμετακίνητη από τον Alpha

Οι φήμες ότι η Έλλη Στάη αποχωρεί από τον ALPHA δεν είχαν σταματημό τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο η αλήθεια είναι μία: παραμένει στο κανάλι της Κάντζας και μάλιστα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στην μεταξύ τους συνεργασία.

Την ίδια ώρα πολλά δημοσιεύματα υποστηρίζαν ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλάζει ώρα και μέρα όπως και η Κατερίνα Καινούργιου. Κανένα από τα δύο σενάρια δεν ισχύει, οι δύο ξανθιές παρουσιάστριες παραμένουν στο πόστο τους και στη θέση τους.

Πάντως τα καλοκαιρινά σχέδια των καναλιών ALPHA και ANT1 για την απογευματινή τους ζώνη «πάγωσαν» προς το παρόν κάτι που ήταν  αναμενόμενο λόγω πολιτικών εξελίξεων και της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας.

Τα τηλεοπτικά ζευγάρια: Ελένη Τσολάκη και Δημήτρης Παπανώτας που θα κάλυπταν την καλοκαιρινή απογευματινή ζώνη του καναλιού της Κάντζας δεν θα τα δούμε τελικά, όπως και την Μαίρη Συνατσάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο από τον ΑΝΤ1.

Σε ανανεωμένο πάνελ φαίνεται να προχωρά από την ερχόμενη σεζόν και η Ελένη Μενεγάκη καθώς οι δύο συνεργάτιδες της, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Αντωνία Καλλιμούκου αποχώρησαν από την εκπομπή όπως δήλωσαν οι ίδιες.
 
Τέλος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ραντεβού έκανε με τον Γιάννη Λάτσιο  και η Μαρία Ηλιάκη αναζητώντας μια δυνατότητα συνεργασίας με το κανάλι του Αμαρουσίου. Ο καιρός θα δείξει...
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Έλλη Στάη  |  Alpha  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X