ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε τον χωρισμό της

Το τελευταίο διάστημα βρέθηκε έντονα στα φώτα της επικαιρότητας εξαιτίας της σχέσης του πατέρα της με την Νατάσα Καλογρίδη. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μίλησε ανάμεσα σε άλλα για την επιστροφή του θεατρικού έργου ''Μαριχουάνα Στοπ'' και τον ρολο που υποδυόταν η μητέρα της Ζωή Λάσκαρη, τον φημολογούμενο γάμο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την Νατάσα Καλογρίδη, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

''Επιμένω στην άποψή μου ότι μου αρέσει η Κωνσταντίνα Κομμάτα για το Μαριχουάνα Stop. Μου αρέσουν τα φρέσκα άτομα, πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά. Δεν μας ρώτησε ο Γιώργος Βάλαρης, ούτε καν. Από την πλευρά της Νατάσας ξέρω ότι είχε γίνει και στην ίδια πρόταση'', δήλωσε αναφορικά με το θεατρικό έργο που επιστρέφει με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να αναλαμβάνει τον ρόλο που είχε υποδυθεί η μητέρα της. 

''Δεν ισχύει το δημοσίευμα ότι παντρεύεται ο πατέρας μου. Η Νατάσα είναι καλό παιδί, είναι εκκεντρική, είναι έξυπνη. Το πιο σημαντικό είναι να μπορείς να συντονιστείς με κάποιον'', σχολίασε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πατέρα της να παντρεύεται με την Νατάσα Καλογρίδη.

Η Ελένη Μαρία Λυκουρέζου προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή: ''Ζορίζομαι τον τελευταίο καιρό με το θέμα της μαμάς και θέλω να είμαι πιο μόνη μου. Είμαι καλά. Έχω χωρίσει με τον Μάκη για τρίτη φορά αλλά νομίζω ότι πλέον έχει κλείσει ένας κύκλος''.

Δείτε το video με τις δηλώσεις της:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση