ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έμφραγμα στην εντατική για τον άτυχο πιλότο

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας

Ήταν ένας εξαίρετος, ένας γλυκύτατος άνθρωπος». Με αυτά τα λόγια και έναν κόμπο στο λαιμό, χαρακτηρίζει στο 24news, τον 58χρονο Κύπριο πιλότο που έχασε τη μάχη με τη ζωή αφότου νόσησε από κορωνοϊό, πρόσωπο το οποίο εργάστηκε ως αεροσυνοδός στο πλευρό του.

«Εργαστήκαμε μαζί για 25 ολόκληρα χρόνια στις Κυπριακές Αερογραμμές. Ήταν άψογος επαγγελματίας, άνθρωπος έξω καρδιά. Τιμούσε τη γυναίκα και φρόντιζε το πλήρωμα του. Πάντοτε είχε την έγνοια μας», αναφέρει η αεροσυνοδός.

Ο 58χρονος είχε αναγκαστεί έπειτα από το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών να εργαστεί στο εξωτερικό. Ήταν άνθρωπος δραστήριος και λάτρευε το σκι. «Όποτε με έβλεπε μου έλεγε ότι θα έπρεπε να μου μάθει να κάνω σκι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε...»

Ο άτυχος πιλότος είχε επιστρέψει πρόσφατα από το εξωτερικό όπου είχε περάσει από τις συνήθεις πρακτικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται κάθε έξι μήνες για ανανέωση της άδειας του επαγγέλματος. Έπειτα από μερικές ημέρες είχε νιώσει αδιαθεσία. Πήρε τηλέφωνο στην γραμμή που δόθηκε από τους αρμοδίους καθώς παρουσίαζε ύποπτα συμπτώματα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, είχε ελεύθερο ιστορικό, δηλαδή δεν έπασχε από άλλα νοσήματα και δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας όπου είχε μεταφερθεί από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου καθώς είχε παρουσιάσει επιπλοκές στην υγεία του. Όπως πληροφορούμαστε υπέκυψε έπειτα από έμφραγμα το οποίο υπέστη στην εντατική κατά τη νοσηλεία του μετά από λοίμωξη από τον κορωνοϊό.

Πηγή: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X