ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Έμιλυ Γιολίτη: Το δυναμικό της προφίλ και η μητρότητα

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Υπουργού Δικαιοσύνης στον Τάσο Τρύφωνος

newsroom must

H εκπομπή «Τετ Α Τετ» επέστρεψε και πλέον, προβάλλεται από τον Alpha Kύπρου με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος. Στην πρεμιέρα της εκπομπής, που ήταν χθες Κυριακή 29 Νοεμβρίου, πρώτη καλεσμένη ήταν η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, είδαμε την Υπουργό σε μια αρκετά ιδιαίτερη και σπάνια συνέντευξη στην οποία έκανε πολλές αποκαλύψεις. Η Έμιλυ Γιολίτη, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα όσα ακούστηκαν για τους διορισμούς της, για την φιλία της με τις κόρες του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην γνωριμία της με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη. 

Αναφερόμενη στο επάγγελμα της δικηγόρου, η Έμιλυ αποκάλυψε πως ήταν το όνειρό της από μικρή. H επιλογή της μάλιστα δεν ξάφνιασε κανέναν αφού από από τα πρώτα της ήδη χρόνια ήταν διεκδιτική και υπερασπιζόταν τους αδύνατους. 

Μιλώντας για την οικογένειά της αποκάλυψε πως παρά το ότι οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μόλις 5 χρονών, δέχτηκε πολλή αγάπη. Αναφερόμενη στην μητρότητα που μπήκε σχετικά νωρίς στην ζωή της, η Υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ότι είχε αρκετή βοήθεια από την μητέρα της. "Βγάζω το καπέλο σε όλες τις γυναίκες που κάνουν πολλά πράγματα παράλληλα. Ο γιος μου είναι πολύ ανεξάρτητος και μοιάζει πολύ σε εμένα...  η 11χρονη κόρη μου είναι πιο νεράϊδα...., αυτή μου έμαθε την ηρεμία".  είπε μεταξύ άλλων και έπειτα πρόσθεσε  "Προσπαθώ να είμαι καλή μητέρα, αν και νιώθω πως θα μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα... Εύχομαι όταν μεγαλώσουν να καταλάβουν πως εργαζόμουν για το ευρύτερο κοινό".

Σε ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος για το αν έπαιξε ρόλο στην υπουργοποίηση η στενή σχέση της με την οικογένεια Αναστασιάδη η ίδια απάντησε ότι είναι πολύ τιμητική η πρόταση που δέχτηκε από τον Πρόεδρο αφού ανέκαθεν την ενδιέφερε η πολιτική και συνέχισε «Είναι κοινό μυστικό ότι έχω πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Αναστασιάδη, είμαι πολύ καλή φίλη μαζί με τις θυγατέρες του προέδρου αλλά δεν πιστεύω ότι ποτέ αυτό θα μπορούσε να είναι λόγος διορισμού σε μία θέση. Σίγουρα ο πρόεδρος αξιολόγησε και μου έκανε την πρόταση. »

 Όσο αφορά την προσωπική της ζωή και στον τρόπο που τα ΜΜΕ την χειρίζονται το τελευταίο διάστημα, η 'Εμιλυ τόνισε πως “δεν είναι δουλειά κανενός το πώς ντύνομαι και το πώς διασκεδάζω”.

"Προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και κάθε μέρα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερα... Είμαι εδώ για να είμαι χρήσιμη και όχι αρεστή" υποστήριξε η Υπουργός και αναφερόμενη στα social media τόνισε πως πλέον άλλαξε ο τρόπος που τα χρησιμοποιεί και είναι μέσο προβολής της δράσης της και της αποστολής της στο Υπουργείο. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Emily Yiolitis (@emilyyiolitis)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση