ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η Emma Stone αρραβωνιάστηκε και ποζάρει με τεράστιο μονόπετρο

Ποζάρει περιχαρής με το μονόπετρό της!

Το χάσαμε το κορίτσι!

Η αγαπημενη ηθοποιός που λατρέψαμε από την ταινία «La La Land» και «Zombieland» Emma Stone, ποζάρει σε ένα Instagram post χαμογελώντας μαζί με το φίλο της, τον σκηνοθέτη Dave McCary με ένα τεράστιο μονόπετρο στο δάχτυλο της. Η ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παρακάτω στη σχέση της και δεν μπορεί να το κρατήσει κρυφό.

 Ο McCary ανάρτησε την φωτογραφία με καρδιά emojis και λίγο αργότερα ένας εκπρόσωπος της Emma Stone επιβεβαίωσε τον αρραβώνα. Η Stone και ο McCary δεν έχουν λανσάρει τη σχέση τους πολύ στα κοινωνικά μέσα τους, κάνοντας μόνο σπάνιες εμφανίσεις μαζί.

Δείτε την ανάρτηση

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @davemccary στις

Η Disney έδωσε πρόσφατα στο κοινό, μια πρώτη γεύση από το νέο ρόλο της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού Emma Stone, η οποία αυτή τη φορά θα πρωταγωνιστήσει σε ένα live action remake της αγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων «Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας».

Το κλασικό animation της Disney είχε «ζωντανέψει» στην μεγάλη οθόνη και παλιότερα με την Γκλέν Γκλόουζ να ερμηνεύει μοναδικά την Κρουέλα Ντε Βιλ, τη σκληρή fashionista με τις τεράστιες γούνες που θέλει να γδάρει σκυλιά για να φτιάξει ένα παλτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X