ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Emma Thompson: «Ευχαριστώ την Ελλάδα για όσα κάνει για τους πρόσφυγες»

Στο 66ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου βρέθηκε η Emma Thompson για τη νέα της ταινία “Alone in Berlin”. Η διάσημη ηθοποιός κατά τη διάρκεια της γιορτής του κινηματογράφου μίλησε στους δημοσιογράφους και ανάμεσά τους ήταν και ο Ελληνίδα ανταποκρίτρια του Flix, Πόλυ Λυκούργου.

Η Emma έδειξε την αγάπη της για την Ελλάδα λέγοντας: “Ευχαριστώ την Ελλάδα για όσα κάνει για τους πρόσφυγες. Διαβάζω κι ενημερώνομαι καθημερινά για όσα συμβαίνουν στη Λέσβο. Είναι ένα νησί που αγαπώ κι έχω επισκεφθεί πολλές φορές. Το βρίσκω υπέροχο. Ειδικά την Εφταλού, όπου συνηθίζω να μένω. Ομως δεν έχω ξανααισθανθεί τέτοιο δέσιμο μαζί με τους υπέροχους ανθρώπους σας, όσο τώρα....”, είπε στην δημοσιογράφο τονίζοντας πως οι Έλληνες πρέπει να είναι περήφανοι.

Η χώρα μου δεν έχει πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει στον κόσμο. Τι προκαλέσαμε εμείς οι δυτικοί βομβαρδίζοντας το Ιράκ και προκαλώντας όλη αυτή την αναταραχή στη Μέση Ανατολή. Πιστέψαμε πραγματικά ότι δε θα γύριζε όλο αυτό εναντίον μας; Νομίζουμε ότι οι άνθρωποι της Συρίας που έχουν βιώσει τον πόλεμο δε θα χτυπούσαν τις πόρτες των συνόρων μας; Τι νομίζαμε δηλαδή; Μιλάμε για τρομοκράτες. Εμείς γεννήσαμε τους τρομοκράτες. Θα γίνεις τρομοκράτης αν βιώσεις μικρός το θάνατο των γονιών σου. Αυτό θα γίνεις...”, συνέχισε.

“Πέραν όμως κάθε πολιτικής θέσης, η δική μου είναι πάντα καθαρή, δημόσια και αμετακίνητη, θέλω να ευχαριστήσω τους Ελληνες για την ανθρωπιά τους. Είστε υπέροχοι. Σας αγαπώ. Μόλις επιστρέψετε στη χώρα σας, σάς παρακαλώ από καρδιάς να δώσετε τα ευχαριστώ μου και την αγάπη μου στους ανθρώπους της Μυτιλήνης. Πρέπει να είστε περήφανοι...”, είπε ακόμα στο Flix.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X