ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Emmy Awards 2020: Το dress code και όσα πρέπει να ξέρεις για την λαμπερή τελετή

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου.

newsroom must

Απέχουμε μόλις δύο μέρες από την λαμπερή τελετή των Emmy Awards και όπως ήταν φυσικό, ήρθαν στην επιφάνεια νέες λεπτομέρειες για το γεγονός – το οποίο φέτος λόγω covid 19 θα είναι αρκετά διαφοροποιημένο από το παρελθόν. Αν και οι υπεύθυνοι παραγωγής προσπαθούν να διατηρήσουν την διοργάνωση όσο πιο “κανονική” γίνεται, μερικά πράγματα θα είναι ανέφικτο να γίνουν όπως το παρελθόν και αυτό είναι γεγονός. Ας δούμε όμως όσα μάθαμε για την 72η διοργάνωση των βραβείων με παρουσιαστή τον Jimmy Kimmel.

Τα βραβεία θα μεταδοθούν ζωντανά;
Τα Emmy Awards που θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στο Staples Center θα μεταδοθούν live. Στο μεγάλης χωρητικότητας κτήριο, θα βρεθούν αρκετοί υποψήφιοι και απονεμητές – χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα.

Θα υπάρχει κόκκινο χαλί;
Θέλοντας να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην ουσία της τελετής, η διοργάνωση ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει κόκκινο χαλί.

Θα είναι οι ευχαριστήριες ομιλίες μαγνητοσκοπημένες;
Αν και όλοι οι υποψήφιοι έχουν κληθεί να μαγνητοσκοπήσουν μια ευχαριστήρια ομιλία για το Creative Arts Emmys, θα προβληθούν μόνο αυτές των νικητών. Για τη μεγάλη βραδιά έχουν ενημερωθεί όλοι οι υποψήφιοι ότι θα συμμετέχουν από το σπίτι τους ή από όπου επιλέξουν να βρίσκονται και οι ομιλίες τους θα είναι ζωντανές- πράγμα που σημαίνει πως θα είναι όλα οργανωμένα κατάλληλα και η παραγωγή θα φροντίσει να υπάρχει τεχνική κάλυψη για όλους τους υποψηφίους με σωστές κάμερες και μικρόφωνα.

Θα γίνουν γνωστοί από πριν οι νικητές;
Παρά το ότι η φετινή τελετή θα είναι εντελώς διαφορετική, οι νικητές δεν θα ανακοινωθούν από πριν – οπότε αν κάποιος celebrity είναι νικητής και δεν είναι live, δεν θα έχει την ευκαιρία να ευχαριστήσει για το βραβείο του.

Θα υπάρχει dress code;
Λαμβάνοντας υπόχη πως οι περισσότεροι υποψήφιοι δεν θα είναι στο Staples Center, δεν υπάρχει dress code. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να φορέσουν ακόμη και τις πιτζάμες τους! Πιο συγκεκριμένα όμως, η παραγωγή ενημέρωσε τους υποψήφιους πως έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν στην κάμερα με ότι τους κάνει να νιώθουν ωραία.

 Ποιοι είναι οι υποψήφιοι;
Οι υποψηφιότητες για τα τηλεοπτικά βραβεία ανακοινώθηκαν στα τέλη Ιουλίου και μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Πώς μπορούμε να δούμε την τελετή;
Η βραδιά θα μεταδοθεί live από το ABC, το Hulu Live TV, το YouTube TV και το AT&T TV Now.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X