ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ένα αγόρι στην Βρετανία έφτιαξε puzzle για την βασίλισσα και εκείνη του απάντησε

Ήθελε να της φτιάξει το κέφι

Ένα επτάχρονο αγόρι δημιούργησε ένα puzzle αναζήτησης λέξεων για τη Βασίλισσα για να τη διασκεδάσει κατά τη διάρκεια του lockdown. Ο Timothy Madders, από το Billericay στο Essex, ανησυχούσε ότι το lockdow την έκανε λυπημένη, οπότε έκανε ένα puzzle με θέμα την ευτυχία για να την κρατήσει απασχολημένη.

Η Βασίλισσα τον ευχαρίστησε για την όμορφη κίνηση και σκέψη σε μια επιστολή από το Κάστρο του Windsor.
«Ήταν πολύ καλό [το γράμμα] και ήταν πολύ σημαντικό και με έκανε ευτυχισμένο που της άρεσε», είπε ο Timothy. «Πιθανότατα θέλει να απασχοληθεί», είπε.

Η Jo Madders, η μαμά του Timothy, είπε ότι είχε την ιδέα γιατί ανησυχούσε ότι η Βασίλισσα και πολλοί άλλοι θα αισθάνονται λυπημένοι, μοναχικοί και βαρεμένοι κατά τη διάρκεια του lockdown. «Ήθελε να κάνει κάτι για να την ενθαρρύνει και το έκανε με τα χέρια του», είπε.
«Το έστειλε με μια επιστολή που έλεγε πως μπορεί να αισθάνεται λυπημένη ή μόνη λόγω του lockdown ... επέλεξε την ευτυχία ως θέμα επειδή ήθελε λέξεις που θα κάνουν τους ανθρώπους να σκεφτούν χαρούμενα πράγματα».

 
 
 
View this post on Instagram

Lockdown legend alert.Timothy Madders has received a letter of thanks from the Queen, after sending her a home-made wordsearch to keep her entertained during lockdown. "It was very important and made me happy that she liked it," said Timothy. “She’s probably wanting to keep herself busy”. Timothy’s mother Jo said he was worried that the Queen and many others might be feeling sad, lonely and bored during lockdown. "He wanted to do something to cheer her up and he did it in his neatest handwriting". One of the Queen’s ladies in waiting wrote back to thank Timothy for his "kind letter, and for the puzzle,” going on to say his "thoughtfulness was greatly appreciated". Tap the link in our bio to read more. (Pictures: Jo Madders) #Lockdown #Coronavirus #TheQueen #BBCNews

A post shared by BBC News (@bbcnews) on

Μια από τις κυρίες της Βασίλισσας σε αναμονή έγραψε στον Timothy για να τον ευχαριστήσει για την «ευγενική επιστολή του και για το puzzle» που δημιουργήθηκε ειδικά για την Αυτού Μεγαλειότητα.

Στο γράμμα έγραφε ότι η Βασίλισσα ήλπιζε να είναι ασφαλείς και καλά και ότι η σκέψη του εκτιμήθηκε ιδιαίτερα. Ο Timothy ήθελε να βοηθήσει τους άλλους να αισθάνονται χαρούμενοι κατά τη διάρκεια του lockdown και άφησε τη μαμά του να κάνει αντίγραφα της αναζήτησης λέξεων για να τα μοιράσει σε ανθρώπους στο δρόμο τους.

«Συνέχισε να μου λέει να μην στείλω το πρωτότυπο σε κανέναν άλλο γιατί ήταν για τη βασίλισσα», είπε η κυρία Madders.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X