ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ένα βήμα πριν από το τέλος των δωρεάν rapid test

Τι αναφέρει η Συντονίστρια του Προγράμματος Πληθυσμιακού Ελέγχου του Υπουργείου Υγείας.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Της Άντρης Θρασυβούλου

Ένα βήμα πριν από τον τερματισμό των προγραμμάτων των δωρεάν rapid test βρίσκεται το Υπουργείο Υγείας. Όπως ανέφερε στην «Κ», η Συντονίστρια του Προγράμματος Πληθυσμιακού Ελέγχου του Υπουργείου Υγείας, Καρολίνα Στυλιανού, εάν η εμβολιαστική κάλυψη είναι πλέον αρκετά υψηλή και δίδεται η ευχέρεια σε όλους να εμβολιαστούν, τα δωρεάν προγράμματα θα καταργηθούν. Σύμφωνα με την ίδια, ακόμη δεν έχει τεθεί συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο.

Το άνοιγμα της Πύλης Εμβολιασμού η οποία ανοίγει από την Παρασκευή, 18 Ιουνίου, για όλα τα άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι να εξαντληθούν τα ραντεβού που θα διατεθούν για εμβολιασμό σε Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν παγκύπρια συνδέεται με το ζήτημα του τερματισμού των δωρεάν τεστ καθώς το ενδιαφέρον που θα επιδείξουν οι πολίτες θεωρείται σημαντικός παράγοντας που σχετίζεται με την εμβολιαστική κάλυψη. 

Yπενθυμίζεται ότι από τη διενέργεια rapid test εξαιρούνται όσοι εργαζόμενοι εμβολιάστηκαν με την 1η δόση νοουμένου ότι έχει παρέλθει περίοδος τριών εβδομάδων από τον εμβολιασμό. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X