ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ένα βίντεο που κάθε γυναίκα πρέπει να δει

''Ούτε καν'' στα πρέπει που μας επιβάλουν

newsroom must

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Αμερικανίδα ηθοποιός Cynthia Nixon πρόσφατα είχε δημιουργήσει ένα βίντεο , το οποίο είχε σαν θέμα τον φεμινισμό.

Αντίστοιχα,  η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Τζένη Μελιτά, με αφορμή την Παγκόσμια μέρα της γυναίκας ( στις 8 Μαρτίου ), δημιούργησε ένα βίντεο με τίτλο ‘’Ούτε καν΄΄ , με την βοήθεια δικών της ανθρώπων. Το βίντεο αυτό το αφιερώνει σε όλες τις γυναίκες του κόσμου οι οποίες έχουν δικαιώματα και πρέπει να τα διεκδικούν και να μην τα καταπιέζουν!  

Στην περιγραφή του βίντεο η Τζένη έγραψε τα εξής : “«Ούτε καν». Ένα βίντεο αφιερωμένο σε όλες μας! Ένα βίντεο, που σίγουρα δεν περίμενες να δεις σε αυτό το κανάλι. Για να γιορτάσουμε την Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και κάθε μέρα. Για να ζήσουμε χωρίς περιορισμούς, χωρίς «πρέπει» και «δεν πρέπει». Για να μας αποδεχτούν, όπως είμαστε, και να αποδεχτούμε και 'μεις τον εαυτό μας. Να μας αγαπήσουν, όπως είμαστε, και να αγαπήσουμε και μεις τον εαυτό μας. Με τα καλά και τα κακά μας. Οι φίλες μου κι εγώ, εμπνευστήκαμε από το βίντεο της Cynthia Nixon και αποφασίσαμε να φτιάξουμε την ελληνική του εκδοχή. Καθίσαμε, λοιπόν, και γράψαμε όλα τα «πρέπει», που βιώνει η καθεμία στη ζωή της και με όλη μας την αγάπη σας το παρουσιάζουμε”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση