ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ένα viral GIF εξηγεί την εξάπλωση του κορωνοϊού

To #flatteningthecurve έχει ως στόχο να σταματήσει την μετάδοση του κορωνοϊού με έναν απλό τρόπο

Ένα νέο GIF κάνει τον γύρο του διαδικτύου και γίνεται viral. ‘Όπως όλα όσα παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό έχει και αυτό να κάνει με τον κορωνοϊό.

To #flatteningthecurve έχει ως στόχο να σταματήσει την μετάδοση του κορωνοϊού με έναν απλό τρόπο. Η μικροβιολόγος Dr Siouxsie Wiles σε συνεργασία με τον illustrator, Toby Morris έφτιαξαν αυτό το όμορφο και έξυπνο GIF για να μας δείξουν ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση στην περίπτωση του ιού.

Στο πρώτο μέρος του GIF ο άντρας στέκεται μπροστά από το διάγραμμα και λέει «Σιγά, είναι μια απλή γρίπη, ένα κρύωμα» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η καμπύλη δείχνοντας την αύξηση των κρουσμάτων. Στο δεύτερο μέρος η γυναίκα που βρίσκεται δίπλα του λέει «Μην πανικοβάλλεσαι, αλλά πρόσεχε. Πλύνε τα χέρια σου, μείνε στο σπίτι» με αποτέλεσμα η καμπύλη να χαμηλώνει.

Γι' αυτό υπάρχουν και τα μέτρα που πρέπει να ακολουθήσουμε από τους αρμόδιους φορείς. Μια απλή κίνηση όπως το να πλένεις τα χέρια σου και να περιοριστείς για λίγες ημέρες στο σπίτι μπορεί να βοηθήσει στην ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.
Ας είμαστε όλοι λίγο πιο υπεύθυνοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κορωνοϊός  |  Viral  |  GIF  |  Eξάπλωση  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση