ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ένας καλλιτέχνης δημιουργεί απίθανα έργα τέχνης με μάσκες

Δείτε μερικά από τα illustrations του Steffen Kraft

Μπορεί η λέξη μάσκα να προκαλεί πονοκέφαλο στους περισσότερους ανθρώπους που την ακούνε όμως αναμφίβολα είναι εκεί για να μας προστατεύσει.

Με την μάσκα να έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας κατά την πανδημία του κορωνοϊού πολλοί σχεδιαστές και καλλιτέχνες προσπαθούν να δώσουν μια πιο χαρούμενη και fun νότα σε αυτές.

Mεγάλα brand έχουν σχεδιάσει τις δικές τους μάσκες για να συνδυάζονται με outfits του ίδιου οίκου ή απλά για να έχεις ένα statement κομμάτι στην εμφάνισή σου ακόμα και κατά την περίοδο της πανδημίας.

Οι χειρουργικές μάσκες μιας χρήσης για πολλούς είναι βαρετές όχι όμως για τον Steffen Kraft, ένας illustrator ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram ο οποίος δημιουργεί viral έργα τέχνης με αυτές.

Ο γνωστός illustrator μιλώντας στο Bored Panda δήλωσε «Κατά τη διάρκεια του lockdown ήταν δύσκολο να δουλέψω, είχα πολλά πράγματα που έπρεπε να κάνω αλλά ένιωθα ότι είχα παραλύσει. Δυσκολεύουν να αντιμετωπίσω αυτήν την κατάσταση χωρίς να χάσω την αισιοδοξία μου. Νόμιζα ότι θα ξεκινούσα να δουλεύω πάλι, μόνο όταν θα τελείωνε η πανδημία. Το μόνο πράγμα που μπορούσα να κάνω είναι τέχνη σχετική με τον κορωνοϊό, κάτι που με βοήθησε να ανταπεξέλθω σε αυτήν την κατάσταση. Όταν κάνω τέχνη με τις μάσκες, μετατρέπω κάτι παράξενο και τρομακτικό σε κάτι ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Σε κάποια illustrations, επικεντρώνομαι και στο οικολογικό πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει οι μάσκες μιας χρήσεως. Τις βρίσκεις παντού στον δρόμο, σαν να είναι φύλλα το φθινόπωρο»

Δείτε μερικά από τα illustrations του Steffen Kraft

 
 
 
View this post on Instagram

In the swim again. #iconeo #coronaart #swimming #swimmingpool #jaws

A post shared by Steffen Kraft aka ICONEO (@iconeo) on

 
 
 
View this post on Instagram

It‘s autumn #iconeo #leafblower #autumn #coronaart #conceptart #vectorart

A post shared by Steffen Kraft aka ICONEO (@iconeo) on

 
 
 
View this post on Instagram

The first two are new. What‘s your favorite? #iconeo #coronaart #wearamask #conceptart #sketchbook #sketching

A post shared by Steffen Kraft aka ICONEO (@iconeo) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση