ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Εντοπίστηκε σορός γυναίκας στο βασιλικό πάρκο του Kensington

«Ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως ανεξήγητος αυτή τη στιγμή»

Όσο ο William και Kate βρίσκονται μακριά από το παλάτι του Kensington η αστυνομία βρήκε μια γυναίκα νεκρή στο πάρκο δίπλα από το παλάτι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο Kensington Gardens, ενός βασιλικού πάρκου που αποτελούσε μέρος της ιδιωτικής περιουσίας του Kensington Palace.

Ένας εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στο Λονδίνο είπε στο Sky News για το περιστατικό, «Η αστυνομία κλήθηκε στο Kensington Gardens στις 07:09 π.μ. το Σάββατο, 29 Αυγούστου σε μια αναφορά ανησυχίας για την ασφάλεια μιας γυναίκας.»

Σύμφωνα με την αστυνομία, «Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στη σκηνή. Ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως ανεξήγητος αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θεωρείται ύποπτος. Θα πραγματοποιηθεί εξέταση όπως και έρευνα ενώ αναζητείται η ταυτότητα της γυναίκας»

Η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William μένουν στην ιδιοκτησία τους στο Norfolk, με τα τρία παιδιά τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού. Όπως σημειώνεται από το Sky News, δεν είναι σαφές εάν κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονταν στο Kensington Palace όταν συνέβη η τραγωδία. Το Kensington Gardens παραμένει ανοιχτό στο κοινό καθώς συνεχίζονται οι έρευνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Πάρκο  |  Kensington  |  William  |  Kate  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση