ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Επιτέλους μάθαμε γιατί η Meghan δεν επανήλθε στον κόσμο των social media

Oops... η Meghan αποκάλυψε κάτι που μάλλον το παλάτι δεν ήθελε να έρθει στην δημοσιότητα

Well, μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να περιμέναμε ότι λίγο μετά από την αποχώρησή της από το παλάτι, θα επανερχόταν στα social media και θα δραστηριοποιείτο επαγγελματικά μέσα από αυτά, ωστόσο κάθε άλλο παρά αυτό έκανε η Meghan Markle! Πρόσφατα μάλιστα η σύζυγος του πρίγκιπα Harry μάς αποκάλυψε τον λόγο που επιλέγει να μην έχει λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Μιλώντας στην Σύσκεψη Κορυφής για τις Πιο Ισχυρές Γυναίκες της Επόμενης Γενιάς που διοργάνωσε το περιοδικό Fortune, η πρώην ηθοποιός αναφέρθηκε στο πρόβλημα τουυ εθισμού στα social media, το οποίο μάλιστα τόνισε πως μοιάζει πολύ με τον εθισμό στα ναρκωτικά. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δήλωσε: “Λίγα είναι στον κόσμο τα πράγματα με τα οποία όποιος ασχολείται αποκαλείται “χρήστης”. Οι εθισμένοι στα ναρκωτικά λέγονται “χρήστες” όπως και όσοι ασχολούνται με τα social media. Υπάρχει κάτι στον αλγόριθμό τους που προκαλεί αυτή την εμμονή, η οποία κατά τη γνώμη μου βλάπτει την υγεία πολλών ανθρώπων”.

Στην συνέχεια, η Meghan τόνισε πως η ίδια έχει επιλέξει να απέχει από τα social media και αποκάλυψε πως παρά τα όσα ακούγονταν, ούτε εκείνη, ούτε ο σύζυγός της, διαχειρίζονταν προσωπικά τον επίσημο λογαριασμό του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex που έκλεισε τον περασμένο Μάρτιο, όταν οι δυο τους εγκατέλειψαν το παλάτι και τους βασιλικούς τίτλους τους και μετακόμισαν στις ΗΠΑ. “Είχαμε έναν [λογαριασμό στο Instagram] μέσω του Παλατιού και του γραφείου μας στη Μ. Βρετανία, αλλά δεν το διαχειριζόμασταν εμείς, υπήρχε ολόκληρη ομάδα για αυτή τη δουλεία”, είπε συμπληρώνοντας: “Είναι προσωπική μου επιλογή για να μην έχω λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να μην ξέρω τι γίνεται εκεί και από πολλές απόψεις αυτή η απόφαση με έχει βοηθήσει πολύ”. Παράλληλα, τόνισε πως πίσω από την εν λόγω επιλογή κρύβεται η απόφασή της να κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά της και το ενδεχόμενο έκθεσής της στα social media θα έκρυβε -όπως η ίδια λέει- πολλούς κινδύνους.

Μεταξύ άλλων, η Meghan Markle υποστήριξε πως “Είναι πιθανό οι συνέπειες της χρήσης των κοινωνικών δικτύων να είναι χρόνιες, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και υπεύθυνοι” και κατέληξε πως το κίνητρό της για να μιλήσει δημόσια για τέτοια θέματα είναι ο γιος της, Archie.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X