ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Επίθεση κατά μέτωπο από τον Ουγγαρέζο προς την Μαλέσκου

Η ανάρτηση στο Twitter και η απάντηση στο Instagram.

newsroom must

Από τον καιρό που «μετακόμισε» από την Κρήτη στην Αθήνα η Ιωάννα Μαλέσκου, δέχεται αρκετές φορές τα πυρά του Δημήτρη Ουγγαρέζου, που με νέα τοποθέτησή του, ανοίγει «πόλεμο» με την παρουσιάστρια, αναφορικά με την εμφάνιση και με την συμπεριφορά της.

Αφορμή στάθηκε, η τοποθέτηση της Μαλέσκου κατά του bullying, λέγοντας χαρακτηριστικά στην εκπομπή της «το να κρίνεις για την εξωτερική εμφάνιση κάποιον για μένα είναι μακράν ό,τι χειρότερο μπορεί να γίνει», μετά ένας χρήστης του Twitter δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της ίδιας από το παρελθόν, γράφοντας «Είπε η Μαλέσκου. Η Μαλέσκου, που έχει ασκήσει ακραίο bullying στον ίδιο της τον εαυτό με τις πλαστικές και τα μπότοξ που έχει κάνει».

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, να αναπαράγει την ανάρτηση γράφοντας «Και δεν είναι η μόνη. Ν' αγιάσει το στόμα σου».

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια έδωσε την δική της έμμεση απάντηση, με δύο αναρτήσεις της στο Instagram, γράφοντας στην πρώτη «Τα έχουμε ξαναπεί: Ο τρόπος που μιλάς για τους άλλους, λέει περισσότερα για εσένα, παρά για εκείνους» και στην δεύτερη «Στις λακκούβες με λάσπη, πατάς μία φορά...Άντε δύο. Μετά αλλάζεις δρομολόγιο».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο πρόκειται να έχουν μια δαιδαλώδη σχέση το επόμενο διάστημα, και όπως φαίνεται δεν ντρέπονται να δείξουν την «αντιπάθεια» που έχουν ο ένας στον άλλο.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X