ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Επιχειρηματίας ΜΜΕ ή Υπουργός των ΜΜΕ ο κ. Χάσικος;

Η υπουργική εφημερίδα ή καλύτερα η εφημερίδα συμφερόντων της οικογένειας του υπουργού αρμόδιου για τα ΜΜΕ με σημερινό πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι «εταιρεία συμφερόντων του συγκροτήματος Λοττίδη κατηγορείται για μετάδοση παράνομου αθλητικού προγράμματος στα ερτζιανά».

Η υπουργική εφημερίδα οφείλει να γνωρίζει ότι ουδεμία εταιρεία συμφερόντων του Ομίλου μας κατηγορείται για παράνομη μετάδοση αθλητικού προγράμματος. Η εταιρεία στην οποία αναφέρεται, δηλαδή ο συνεργαζόμενος με τον Όμιλό μας σταθμός, κατέθεσε από τις 2 Ιανουαρίου 2017 αίτημα με συμπληρωμένα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για αλλαγή ονόματος και προγράμματος.

Επίσης, καλό θα ήταν ο κύριος Χάσικος και οι εταιρείες συμφερόντων του να θυμηθούν τι έκαναν με το Ράδιο Επιστροφή, όταν παράνομα άλλαξαν τη φύση του προγράμματος του ραδιοσταθμού  που αδειοδοτήθηκε με σκοπό να μεταφέρει τους αγώνες  των προσφύγων για επιστροφή,  (!) σε αθλητικό, εκπέμποντας παγκύπρια χωρίς άδεια και χωρίς ιδιοκτησία της συχνότητας, συνδέοντας το παράνομο πρόγραμμά του με τρείς άλλες ραδιοφωνικές συχνότητες σε Λεμεσό, Λάρνακα και Αμμόχωστο! (Επισυνάπτουμε και την σχετική απόφαση για να το θυμηθεί καλύτερα: ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡ.1/2005[25]).

Επειδή όμως... η αλεπού κρυβόταν και φαινόταν η ουρά της... ενημερώνουμε τον κόσμο πως ο πραγματικός λόγος αυτού του «ξαφνικού» πολέμου του υπουργού με τον Όμιλό μας είναι η απόφαση του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΠΟΡ FM Ελλάδος να διακόψει τη συνεργασία του με τον Supersport FM και να λειτουργήσει σε συνεργασία με συνεργαζόμενη εταιρεία μας τον ΣΠΟΡ FM Κύπρου.

Ο κύριος Χάσικος θα πρέπει επιτέλους να αποφασίσει εάν θέλει να είναι υπουργός ή επιχειρηματίας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Μέχρι τότε καλό θα ήταν και ο γενικός εισαγγελέας και ο γενικός ελεγκτής να ελέγξουν τις οικονομικές δραστηριότητες του κυρίου υπουργού, τις συμμετοχές του ιδίου και της οικογένειάς του μέσω καταπιστευματοδόχων και να απέχει μέχρι τότε από κάθε ενέργεια επηρεασμού ή ελέγχου της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης.

Συνοψίζω, αναφέροντας πως ψάχνοντας την ευρωπαϊκή ιστορία για ανάλογη περίπτωση δεν έχω βρει υπουργό ευρωπαϊκής χώρας με τόσο προφανή σύγκρουση συμφερόντων στη θέση που κατέχει. Αυτό προφανώς και μολύνει την εικόνα της σημερινής διακυβέρνησης στην οποία συμμετέχει και είναι προς το συμφέρον όλων μας ως κοινωνία να πολεμήσουμε τα φαινόμενα διαπλοκής. Εμείς, όπως και σε άλλες περιπτώσεις, έστω και μόνοι, θα δώσουμε αυτόν τον αγώνα, όποιος και να είναι απέναντι, ό,τι και να χρειαστεί. Σήμερα είναι εναντίον του Ομίλου μας που χρησιμοποιεί την πολιτική του δύναμη ο κ. Χάσικος. Χθες ήταν άλλος, αύριο θα είναι άλλος. Αυτό θα πρέπει να σταματήσει.

Δημήτρης Λοττίδης

Διευθύνων Σύμβουλος

SPPMEDIA

Λευκωσία, 3 Φεβρουαρίου 2017

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X