ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Εσείς ξέρετε ποιοι επώνυμοι παραδέχτηκαν ότι υπήρξαν θύματα bullying;

Δέσποινα Άσπρου

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που τους βλέπεις και τους θαυμάζεις.. Που λες πόσο πολύ θα ήθελες να τους μοιάσεις, και μερικές ακόμα φορές μέσα σου λες πως τους ζηλεύεις. Ήξερες όμως πως πολλοί από αυτούς, σε κάποια φάση της ζωής τους, έχουν πέσει θύματα bullying;

Tom Cruise

Πιθανότατα δεν ήξερες μέχρι τώρα ότι ο γοητευτικός ηθοποιός πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Όταν ήταν ακόμη μικρός, υπέφερε από δυσλεξία. Στη προσπάθεια του να ξεφύγει από τις δύσκολες καταστάσεις, αναγκάστηκε να αλλάξει 15 σχολεία.

Kate Winslet

Όταν η Kate ήταν 15 χρονών ζύγιζε πάνω από 80 κιλά και όπως μπορείτε να καταλάβετε τα περισσότερα παιδιά στο σχολείο την κορόιδευαν. Δεν δίστασε να πει, πως τότε, το παρατσούκλι της ήταν "blubber" που σημαίνει λίπος φάλαινας.

Victoria Beckham

Η Victoria, μπορεί να ήταν δυναμική από παιδί, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα κοινωνική. Για αυτό προτιμούσε να είναι απομονωμένη... κάτι που προφανώς είχει ιδιαίτερα αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή τους, αφού τα παιδιά στο σχολείο της, την κορόιδευαν για τον λόγο αυτό.

Robbert Pattinson

Ο γνωστός ηθοποιός έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του "Έτρωγα ξύλο από πολλά παιδιά στο σχολείο και δεν μπορούσα να αντιδράσω".

Αλέξης Γεωργούλης

Σήμερα, είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς. Ωστόσο όπως ο ίδιος έχει πει, στην εφηβεία του είχε πέσει αρκετές φορές θύμα ξυλοδαρμού από παρέα μεγαλύτερων αγοριών, επειδή απλά είχε καθίσει στο παγκάκι που αυτοί θεωρούσαν δικό τους.

Miley Cyrus

Στο βιβλίο της με τίτλο «Miles to Go» λέει πως όταν ήταν μικρή, τα άλλα κορίτσια την έσπρωχναν και την κλείδωναν στην τουαλέτα. Την περιγράφει ως μία τρομακτική εμπειρία. «Ήμουν εγκλωβισμένη. Χτυπούσα την πόρτα μέχρι που οι γροθιές μου με πόνεσαν. Κανείς δεν ερχόταν. Πέρασα μία ώρα κλειδωμένη, περιμένοντας κάποιον να με σώσει».

Kate Middleton

Κι όμως, η Δούκισσα του Cambridge υπήρξε και αυτή θύμα bullying όταν πήγαινε σε οικοτροφείο. Τα άλλα παιδιά της έβαζαν μέχρι και περιττώματα στο κρεβάτι της.

Καλομοίρα

Μπορεί η Καλομοίρα να είναι ένα από τα αγαπημένα κορίτσια της showbiz, όμως τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για εκείνη όταν ήταν μικρό κορίτσι καθώς ήταν το παιδί που έκανε πάρτι γενεθλίων και τελικά δεν εμφανιζόταν κανείς.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X