ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Εσύ θα ταξίδευες 7 ώρες με προορισμό το πουθενά;

Η επτάωρη πτήση της Qantas με προορισμό το πουθενά ξεπούλησε σε 10 λεπτά

Δέσποινα Άσπρου

Πριν η πανδημία μας "χτυπήσει την πόρτα", οι περισσότεροι από εμάς βλέπαμε τα αεροπορικά ταξίδια ως μια ευκαιρία να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα στον προορισμό μας. Ο κορωνοϊός όμως, άλλαξε τα δεδομένα και έκανε τους πλείστους να αναπολήσουμε τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες.

Λαμβάνοντας υπόψη την επιθυμία του κόσμου για ταξίδια, η αεροπορική εταιρεία Qantas αποφάσισε να οργανώσει «ταξίδια στο πουθενά», ταξίδια, δηλαδή, που πραγματοποιούνται για τον σκοπό του ταξιδιού και μόνο - κι όχι τον προορισμό. Ω, ναι καλά διαβάσατε! Και το καλύτερο; Τα συγκεκριμένα ταξίδια, όπως αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρείας, έγιναν sold out σε μόλις 10 λεπτά.

«Είναι πιθανώς η πτήση που πούλησε περισσότερο απ′ όλες στην ιστορία της Quantas», ανέφερε ο CEO της εταιρείας, Alan Joyce σε δελτίο Τύπου. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι (λόγω της Covid-19) χάνουν τα ταξίδια και την εμπειρία της πτήσης. Εάν υπάρχει ζήτηση, σίγουρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε περισσότερες από αυτές τις γραφικές πτήσεις, ενώ όλοι περιμένουμε να ανοίξουν τα σύνορα».

Αξίζει να πούμε πως η πτήση QF787, πρόκειται να αναχωρήσει από το Σίδνεϊ στις 10 Οκτωβρίου και να επιστρέψει στην αυστραλιανή μητρόπολη επτά ώρες αργότερα. Οι θέσεις -οι οποίες έχουν εξαντληθεί- ήταν μόλις 134 και οι τιμές των εισιτηρίων ανήλθαν από $787 to $3,787, δηλαδή από περίπου 475 ευρώ έως 2288 ευρώ.

Με πληροφορίες από CNN

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση