ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ετοιμαστείτε για το επόμενο Fifty Shades Of Grey

Η πρώτη τριλογία ήταν η αρχή μιας νέας εποχής.

Η πλέον πολυεκατομμυριούχα E.L. James που κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία μέσα με μία νύχτα με το «Fifty Shades of Grey» και την τριλογία που ακολούθησε, πήρε φόρα και δεν λέει να σταματήσει να μας προκαλεί μέσα από τα βιβλία της.

Την 1η Μαίου λοιπόν, θα κυκλοφορήσει το νέο της μυθιστόρημα που ανήκει και πάλι στην κατηγορία erotica. Η James λανσάρει το νέο της βιβλίο, ονόματι «Fifty Shades of Grey: Inner Goddess» το οποίο θα είναι ένα δερματόδετο χρονικό που θα προσφέρει στους αναγνώστες και ιδίως στις αναγνώστριες έμπνευση και θάρρος. Με αυτό τον τρόπο θέλει να μας προκαλέσει να εξωτερικεύσουμε τις πιο απόκρυφες επιθυμίες μας και τις πιο σκοτεινές σεξουαλικές μας σκέψεις. Η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε με την πρώτη τριλογία και όλες οι γυναίκες του πλανήτη αναψοκοκκίνιζαν στην ιδέα του Mr.Grey.

Το νέο της βιβλίο λοιπόν, εκτός από συνέχειες των 3ων blockbuster βιβλίων της θα περιλαμβάνει tips ένα playlist με μουσικές που ενέπνευσαν την ίδια καθώς δημιουργούσε τις ιστορίες της και φανταζόταν τους ήρωές της  Anastasia Steele και Christian Grey να κάνουν σεξ.

Μην περιμένετε όμως να διαβάσετε τη συνέχεια του μυθιστορήματος. Τώρα πρόκειται για ένα οδηγό σεξουαλικής ζωής και συγγραφής ερωτικών βιβλίων, γιατί η E.L James θέλει να δώσει έναυσμα και σε άλλους επίδοξους συγγραφείς ερωτικού ύφους.

Κάνουμε υπομονή μέχρι την 1η Μαίου λοιπόν.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Fifty Shades Of Grey  |  E.L.James  |  book  |  blockbuster  |  gossip  |  news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση