ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έτοιμη να υποδεχτεί τον Joe Biden η Βασίλισσα Ελισάβετ

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή.

newsroom must

Πολιτικές επισκέψεις θα έχει η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά και την χαλάρωση των περιορισμών κατά της COVID-19, ανά το παγκόσμιο, με πρώτο και καλύτερο τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden και την σύζυγό του Jill, να επισκέπτονται το Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο.

Φυσικά, πρόκειται για μια ιστορική στιγμή, καθώς αυτό θα αποτελέσει το πρώτο υπερπόντιο ταξίδι του Biden, μετά και την εκλογή του. Ενώ σύμφωνα με πηγή, ο πρόεδρος θα συναντηθεί με την βασίλισσα έχοντας μαζί του την σύζυγό του, κάτω από το πλαίσιο της συνάντησης κορυφής των G7 που θα γίνει στις 11-13 Ιουνίου 2021.

Σημαντικό είναι να πούμε ότι ο Biden, είναι ο 13ος πρόεδρος των ΗΠΑ, που συναντά η βασίλισσα από το 1952 που ανέλαβε τον θρόνο, έχει βρεθεί με όλους τους υπόλοιπους εκτός από τον Lyndon B. Johnson. Με τους τελευταίους να είναι ο Donald και η Melania Trump, 2019.

Ωστόσο, σύμφωνα με βασιλικές πηγές, οι Bidens, είχαν και στο παρελθόν σχέσεις με την βασιλική οικογένεια, συγκεκριμένα το 2012 ο πρίγκιπας Harry, είχε γνωριστεί με την Πρώτη Κυρία όταν παρευρέθηκαν σε μία εκδήλωση για τους πληγωμένους στρατιώτες του αγγλικού και του αμερικανικού στρατού στην Washington. Με πληροφορίες, να αναφέρουν ότι οι δύο τους αντάλλαξαν ιστορίες για το στρατό, αφού ο αδικοχαμένος γιος της Biden ήταν ταγματάρχης στον στρατό της Αμερικής. Και από τότε, η ίδια παρευρίσκεται στην εκδήλωση του πρίγκιπα Harry, “Invictus Games”, με τον ίδιο τον Joe Biden να παρευρίσκεται σε μια από αυτές το 2016.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X