ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έτσι είναι το εσωτερικό του Nicosia Mall

Της Μαρίας Ηρακλέους

Ένα χρόνο μετά την ένεση 35 εκατομμυρίων της Τράπεζας Κύπρου το Nicosia Mall είναι έτοιμο να υποδεχτεί επίσημα το πρωί της Τετάρτης τους πρώτους τους πελάτες. Λίγες ώρες πριν το επίσημο άνοιγμα, η «Κ» σας ξεναγεί στο νέο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Με 150 καταστήματα ειδών ένδυσης, υπόδησης, αθλητικών, τεχνολογίας, βιβλίων, καλλυντικών και αξεσουάρ, εκ των οποίων τα 55 στο ισόγειο και 65 στον πρώτο όροφο, το Nicosia Mall συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό διεθνών Brands κάτω από την ίδια στέγη μεταξύ των οποίων και καταστήματα ναυαρχίδες εταιρειών και διεθνών brands. Το άνοιγμα του εμπορικού κέντρου γίνεται δύο μέρες πριν από το Βlack Friday στις 23 Νοεμβρίου, και ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα. Διάστημα το οποίο φαίνεται να χρειάζεται ώστε το νέο εμπορικό κέντρο να πάρει τον χρόνο του και να ζεστάνει τις μηχανές του ώστε να μπει κανονικά σε ρυθμούς λειτουργίας και να εξυπηρετήσει τον όγκο των επισκεπτών που αναμένεται κατά την Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

Από την Τετάρτη 21 Noεμβρίου ο καταναλωτής θα μπορεί να ψωνίσει από γνώριμα brands όπως είναι τα καταστήματα του ομίλου Μαλλούππας & Παπακώστας Stradivarius, Mango, Calzedonia, Intimissimi, Tezenis και Kipling, καθώς και το Zara και Zara home, Massimo Dutti, Bershka, Pull and Bear και Oysho του ομίλου Χουλιώτη. Στην μεγάλη γκάμα καταστημάτων και η αλυσίδα Public, ο όμιλος C.A.Papaellinas με το BeautyLine, τα Holland&Barrett και το Yves Rocher, τα Marks & Spencer, Topshop & Topman, Dorothy Perkins, Evans, και Celio, του Ομίλου Voici La Mode καθώς και οι αθλητικές επωνυμίες του ομίλου FAIS. Μεγάλη και η γκάμα επιλογών στο αθλητικό τμήμα του Mall, όπως η αλυσίδα Intersports, τα κατάστηματα Adidas και τα Famous Sports.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Aυτά είναι τα καταστήματα του Nicosia Mall



Πέραν των καταστημάτων η έκταση των 82.000τ.μ.του Nicosia Mall περιλαμβάνει χώρους πρασίνου, «έξυπνες» τεχνολογίες όπως το Smart Parking και βελτίωση της ενεργειακής κατανάλωσης του, καθώς και χώρος στάθμευσης χωρητικότητας 1.700 αυτοκινήτων.

Από αύριο Τετάρτη, το Nicosia Mall αναμένεται ότι θα προσελκύσει μερίδα καταναλωτών από περιοχές όπως ο Άγιος Ανδρέας, ο Άγιος Δομέτιος και η Έγκωμη, περιοχές έξω από τη Λευκωσία, αλλά και από κατοίκους άλλων πόλεων που θα έχουν πρόσβαση στο Mall μέσω του κυκλικού κόμβου προς το Τρόοδος.

 

 

ΠΗΓΗ: Kathimerinicy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X