ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Έτσι «έριξε» η Kate Middleton τον πρίγκιπα William

Το sexy ντύσιμο σε fashion show στο κολλέγιο.

newsroom must

Έχουν περάσει 19 χρόνια από τον καιρό που η Kate Middleton βρέθηκε για πρώτη φορά στο στόχαστρο του πρίγκιπα William σε φιλανθρωπικό fashion show.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα το 2002 στο πανεπιστήμιο του St Andrews, ενώσω η Δούκισσα του Cambridge περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας ένα see-through φόρεμα, το οποίο μετέπειτα πωλήθηκε για 78,000 λίρες.

Η Kate ήταν πολύ καλή φίλη με τον πρίγκιπα William, και περνούσαν όσο περισσότερο χρόνο μαζί στην 8ετή σχέση τους πριν από το γάμο τους το 2011. Ακόμη σύμφωνα με δημοσίευμα στον βρετανικό τύπο οι δύο τους έμεναν κοντά στις εστίες του St Salvator’s στην περιοχή St Andrews και οι δραστηριότητές τους αποτελούνταν από παιχνίδια τένις μέχρι και ιδιωτικές συνομιλίες και ραντεβού.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

Όμως όλα αυτά οδήγησαν στο περιστατικό, κατά το οποίο ο 19χρονος τότε πρίγκιπας ξόδεψε τουλάχιστον 200 λίρες για να κρατήσει πρώτη θέση στο fashion show που λάμβανε μέρος η Kate.

Σύμφωνα με άτομα που παρευρέθηκαν εκεί, ο William είχε πει σε έναν φίλο του, για την εμφάνισή της «WOW, η Kate είναι πολύ σέξι». Όμως κατά την διάρκεια της σχέσης του, ερωτώμενος (κατά το 2004) για το εάν την βλέπει σοβαρά, ο ίδιος είχε απαντήσει «Είμαι μόλις 22 ετών. Πολύ νέος για να σκέφτομαι τον γάμο. Δεν θέλω να παντρευτώ εκτός εάν είμαι τουλάχιστον 28 ή 30 ετών»

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

photo by @harpersbazaar.co.uk

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση